سلام
باتشکر از همه عزیزانی که در بحث شرکت کردن و نظرات سازنده و مهمی ارائه دادن و مخصوصا تشکر ویژه از zoh_reh عزیز بابت هدایت و مدیریت بحث
..................
یکی از دلایلی که زوجینی که قبل از ازدواج به شدت عاشق و شیفته هم بودن و بعداز ازدواج دیگه خبری ازون شیدایی نیست میتونه این باشه که ؛ این افراد همدیگر را فردی آرمانی تصور میکنن
و فقط به نقاط مثبت طرف مقابل توجه میکنن و نقاط ضعف رو اصلا نمیبینن .
حتی در این دوران وقتی طرف مقابل عصبانی میشه ، این عصبانیت رو اصلا منفی تلقی نمیکنه و به دنبال حل مساله نمیره و همین مورد بعد از ازدواج رخ یده به شکل ناخوشایندی باهاش برخورد خواهد شد .
مورد دیگه اینکه دونفر باید با هم همگونی داشته باشن و بدونن از طرف مقابل چی میخوان ، چه عواملی برای شما مهمه و چه مواردی برای فرد مقابل شما . انتظارات خود از همدیگر را خیلی شفاف
ببیان کنند . چون در غیراینصورت بعداز ازدواج انتظارات سردرمی آورد .
گاهی افراد فکر میککند که انتظارشان اینقدر مشخص است که نیازی به گفتگو نیست ولی درواقع شما نمی توانید خودتان را در جای طرف مقابل بگذارید .
از جمله عوامل دیگری که باعث بی علاقگی و کم توجهی می شود ، فراموش کردن قول و قرارهایی هست که زوجین با هم مطرح کرده بودن .
به طور مثال زنی که نامزدش عنوان میکرد عاشق سفر است و بعداز ازدواج همسرش را به مکان های دیدنی و جاهای مختلف میبرد ، بعداز ازددواج متوجه شد که علاقه همسر به سفر تمام شد
و درواقع او را فریب داده است .
و اینکه بعضی زوجین به دلیل تفکرات غیر منظقی دچار مشکل میشوند .
....................................
زوجین باید یادبگیرند با یکدیگر روابط منطقی تری را ایجاد کنند و انعطاف پذیر باشند و بتوانند انتظارات متقابل یکدیگر را برطرف کنند .
زن و شوهر با اصلاح مهارتهای ارتباطی مثل : گوش دادن همراه با اشتیاق و علاقه و مشورت و مشارکت ، در حل مشکلات و گرفتاریها به یکدیگر یاری برسانند و در فضایی سرشار از تفاهم
به حل و فصل آنها بپردازند . البته باید در این گفتگو زوجین انعطاف داشته و مسئولیت پذیر و منطقی باشند .
زوجین باید در باورها و ذهنیات منفی که نسبت به همسر خود دارند تجدید نظر کنند ، عباراتی مثل " شوهرم همیشه بداخلاق و عصبانی است " و یا " هیچ وقت به نیازهای من توجه نمی کند "
این عبارات همان خطاهای منطقی و تفکرات غلط همه یا هیچ ( سیاه و سفید ) است که حدوسطی براش درنظر نمیگیرن ، کمی از مطلق گرایی باید خارج بشن
تشکر و سپاسگزاری از همسر خیلی موثر هست و رفتارهای مثبت و خوشایند را تقویت میکنه .
گفتن اینکه " من بهت افتخار میکنم " یا " من خیلی خوشحال شدم که فلان کار رو انجام دادی یا به نظر من توجه کردی " >> به تقویت رفتار مطلوب می انجامد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)