همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
تحریف تاریخی کارگردانان و نویسندگان ایرانی تنها مختص به این فیلم نیست! بسیاری از فیلم ها هستند که مطابق با نظر نویسندگان شخصیت های رویایی و قهرمانان الکی از شخصیت های تاریخی ساخته اند و این کار سابقه ای دیرینه دارد!
تنها دلیلش هم این است که فیلمی که سراسر واقعیت باشد مجوز نمیگیرد!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
دوست آشنا
به دلیل اینکه طبق معمول طرفی که منبع و سند نداره بحث رو به جایی میکشونه که موضوع یا بسته یا حذف بشه (!) و
به علاوه زمانی که مدیر ، نظر شخصی اش رو با اکانت مدیریتی می دهد بحث کردن چه فایده دارد ؟!
سکوت میکنم تا حداقل زحمت استارتر از بین نره!
اما همه دوستانی که مغز شان منجمد نشده است
دعوت میکنم در پیغام خصوصی در صورت تمایل این بحث ها رو ادامه دهیم
در پناه ایزد یکتا
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
معاون بخش علوم انسانی
ویرایش توسط معاون بخش علوم انسانی : 27th September 2013 در ساعت 01:11 AM
سلام
شما میدونید با تایید گفتار اون ها چه کاری انجام دادید
به دلیل اینکه طبق معمول طرفی که منبع و سند نداره بحث رو به جایی میکشونه که موضوع یا بسته یا حذف بشه (!)
شما 2 سایت معتبر کشور رو زیر سوال بردید
اول سایت : مرکز اسناد انقلاب اسلامی
http://www.irdc.ir/fa/default.aspx
دوم سایت : پایگاه اطلاع رسانی حوزه نت
http://www.hawzah.net/fa/default
مطالب فرستاده شده به طور مستقیم یا غیرمستقیم از این سایت ها بودن
امیدوارم توجیه ی برای این کارتون داشته باشید
کاربر اخراج شده
همکار تالار مکانیک
بنظرم بحث خوبی هست. لطفا اگر منابع هم رو قبول ندارید؛ یا منابع ای پیدا کنید که دو طرف قبولش دارین. یا محترمانه بحث رو تموم کنید. تا ارزش موضوع کم نشه.
معاون بخش علوم انسانی
سلام دوست عزیز
با تذکر بنده گفتار هیچ یک از کاربران در این تاپیک نه تایید و نه رد شده است
بلکه فقط تذکر نسبت به رعایت آداب بحث بوده که مخاطب آن تمام شرکت کنندگان در بحث می باشد نه فرد یا افراد خاص.
همچنین نسبت به رد مستندات هیچ یک از کاربران ، اظهار نظر مدیریتی نشده است.
----------------------------------------------------------
بار دیگر به همه عزیزان تاکید میکنم تذکر فقط جهت رعایت اصول و آداب بحث است
و هیچ گونه مهر تایید یا عدم تاییدی بر مباحث افراد و مستندات آنها از طرف معاون بخش انجام نشده است.
ویرایش توسط معاون بخش علوم انسانی : 27th September 2013 در ساعت 01:26 AM
من این چند روزه دنبال 3 کتاب
خاطرات ارتشبد فردوست(خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست)
تاریخ نظامی هوشنگ جلالی(مشخصات کتاب رو دیدم)
تاریخ ارتش نوین نوشته ی سرهنگ رکنی
(مشخصات کتابی با اسم تاریخ ارتش نوین ایران رو دیدم که ناشرش ستاد بزرگ ارتشتاران هستش ولی نویسندش نامعلومه )
بودم و تنها تونستم کتاب اول رو پیدا کنم که متاسفانه ربطی به بحث ما نداشته
شما که ظاهرا به این کتب دسترسی دارید چرا زحمت ما رو کم نمی کنید ؟
اون صفحاتی از کتاب که در مورد آیةالله حائری(ره) نوشته شده رو اسکن کنید و اینجا قرار بدید تا من و سایر عزیزان انجمن بتونیم مطالعه کنیم
من شک دارم نویسنده این کتاب ها ازکلماتی نظیر حمایت کننده حامی پشتیبان یا هر کلمه ی که به معنی یاری دهنده باشه در مورد آیةالله حائری(ره) استفاده کرده باشند و گفته باشند آیةالله حائری(ره) حامی رضاخان بوده
مطمئنا این برداشت شما از متن کتاب بوده
یک بار دیگه کتاب رو مطالعه کنید اگه هنوز همون برداشت رو دارید حتما اسکن صفحات مربوطه یا نقل قول جملاتی که باعث این برداشت شما از موضوع بوده دقیقا و بدون هیچ گونه دخل و تصرف کلمه کلمه تایپ کنید تا امکان بررسی برای همه عزیزان وجود داشته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)