دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: خواص موز

  1. #1
    کاربر جدید
    نوشته ها
    112
    ارسال تشکر
    0
    دریافت تشکر: 85
    قدرت امتیاز دهی
    24
    Array

    پیش فرض خواص موز

    موز ، معتدل و تر است و خون را غلیظ میكند؛ همچنین انرژی زیادی دارد.
    1 به دلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه‌هاست.
    2 موز ملین بوده و همچنین درمان خوبی برای اسهال و اسهال خونی است.
    3 خونساز است. بنابراین اشخاص لاغر و كمخون حتما باید موز بخورند.
    4 موز تقویت كننده معده و نیروی جنسی است.
    5 برای درمان زخم معده و روده مفید است.
    6 گرد موز داروی خوبی برای پائین آوردن كلسترول است.
    7 شیره گلهای موز درمان كننده اسهال خونی است.
    8 ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است.
    9 ریشه موز دفع كننده كرم معده است.
    10 موز نفاخ است و زیاد خوردن آن خصوصا در سردمزاجان تولید گاز معده میكند (برای رفع این عارضه باید پس از موز كمی نمك خورد).
    11 اثر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
    12 برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.
    13 به دلیل دارا بودن قند زیاد، برای مبتلایان به مرض قند مضر است و این افراد نباید در خوردن آن افراط كنند.



  2. 5 کاربر از پست مفید azade1992 سپاس کرده اند .


  3. #2
    یار همراه
    نوشته ها
    2,124
    ارسال تشکر
    18,960
    دریافت تشکر: 11,371
    قدرت امتیاز دهی
    23074
    Array

    پیش فرض پاسخ : خواص موز

    اضافه می کنم :

    میوه ی نارس آن قابض و بند آورنده ی اسهال است و برای بیماری قند مفید می باشد .

    ګوشت موز کال را با سرکه و آبلیمو مخلوط کنید و در مواضع کچلی ، جرب و خارش بمالید . درمان کننده است ، مالیدن دایم آن بر سر شوره ی سر را برطرف می کند .

    آن را له کرده و ضماد کنید . سوختګی که از آتش باشد را درمان می کند و از طاول زدن آن جلوګیری می نماید .

    تذکر : هرګز بالای موز آب نخورید .

    مصلح آن : در ګرم مزاج ها نمک و در سرد مزاج ها مربای زنجبیل ، عسل و شکر می باشد .

    پوست میوه ی موز را با ریشه ی ګیاه موز بجوشانید و در آب ګرم وان ریخته حمام کنید ، برای معالجه ی سرطان معده نافع است .

    پوست میوه ی موز را بخشکانید ، بعد سوزانده و خاکستر آن را بر موضع بپاشید . برای قطع خونریزی و التیام زخم نافع است .

    اګر شیره ی ګیاه موز را بخورید ، قی آور است ، برای معالجه ی سردرد که توأم با تب باشد مفید می باشد . برای تقویت مو نافع است .

    ده روز همه روزه ساعت یازده یک موز رسیده را له کرده و با دو قاشق عسل و کمی خامه مخلوط کنید و بخورید ، فرح آور ، مقوی و فربه کننده است و کم خونی را درمان می کند .

    .
    .
    .

    منبع : اسرار ګیاهان دارویی ، مؤلف : احمد حاجی شریفی ، انتشارات : حافظ نوین .

  4. 2 کاربر از پست مفید "VICTOR" سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 3rd January 2016, 11:40 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 3rd January 2016, 11:28 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th May 2013, 11:46 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th August 2012, 11:37 AM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd September 2008, 10:26 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •