سلام
اميدوارم حالتون خوب و در كمال سلامت وسعادت باشيد.
درصورت تمايل اعلام كنيد از كدام يك از روشهاي ذيل براي خودتان مرجع تقليد انتخاب كرديد؟
.....
يك- آن که خود انسان یقین کند؛مثل انکه از اهل علم باشد و بتواند مجتهد و اعلم را بشناسد.
دو- آن که دو عالم وعادل که می توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند ، مجتهد یا اعلم بودن کسی را تصدیق کنند ؛ به شرط ان که دو نفر عالم عادل دیگر با گفته ی انان مخالفت نکنند.
سه- آن که عده ای از اهل علم که می توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند و از گفته ی انان اطمینان پیدا می شود ، مجتهد یا اعلم بودن کسی را تصدیق کنند
خيانت فــقـر مي آورد
یار همیشگی
سلام
من متاسفم که روش انتخابیم یکی از احمقانه ترین روشهاست....من گشتم اونی که بنظرم آسونترین بود رو انتخاب کردم...هر چند که با همین انتخاب هم خبط و خطا زیاد دارم
...خدا یعنی منو میبخشه؟؟
![]()
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
یار همیشگی
روش سوم
کاربر اخراج شده
سلام
افکار ملی و میهنی اشو در نظر گرفتم
و اونو انتخاب کردم![]()
همکار تالار اخبار و کاربر فعال
سه
بنده هم روش دو.
البته قبل از اینکه به سن بلوغ برسیم به رساله ای که در منزل پدری بود رجوع می کردم.. اما بعد از اینکه فهمیدم باید اصولی انتخاب کرد از روش دوم بهره گرفتم.
ویرایش توسط kamanabroo : 25th September 2013 در ساعت 04:00 PM
سلام دوست عزیز
مهم اینه که شما راه درست رو انتخاب کردید و برای شناخت احکام دین اقدام کردین وبه متخصص رجوع کردین و الان هم شکر خدا در همین مسیر هستین.
اتفاقا مشکلی هم نداره. چون الان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تعدادی رو مشخص می کنند و اعلام می کنند که هر کدام از این مراجع عظمی رو انتخاب کنیم مشکلی نداره.
![]()
سلام
فک کنم بشه روش دوم
یادمه وقتی به سن تکلیف رسیدم با بابام رفتیم که واسه من رساله بگیریم. بابام از چند نفر پرسید کدوم مجتهد بهتره اونام یه نفرو پیشنهاد دادن منم رساله ایشونو گرفتم وقتی ایشون فوت کردن هویجوری یکی دیگه رو انتخاب کردم
یار همراه
منم از روش دوم انتخاب کردم و راضی هستم از انتخابم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)