سلام. من نمیخواه ناامید کنم بچه ها رو. ولی من حدود دو ماه بر روی المان سردکننده کار کردم. من در دسترسم برق 12 ولت بود ولی مقدار انرژی الکتریکی که المان مصرف میکند به مقدار بازدهی آن بسیار ناچیز است به عبارتی اصلا بازدهی خوبی ندارد. دوم اینکه تجهیزات لازم برای خنک کردن قسمت داغ المان، خیلی بزرگ میشود. چون بسیار داغ میشود و لازم است که پیوسته حرارت را دور کنید که کار بسیار سختی است. در صورتی که شما بتوانید حرارت قسمت داغ رو به خوبی دور کنید، آنوقت شاید بتونید سرمای خوبی داشته باشید.
این المان بدلیل بازدهی پایینش خیلی بدرد چیزهای شبیه یخچال و بطری آب و ... نمیخورد. یادمه که یکی از بچه ها ده تا المان را به صورت موازی قرارداده بود و میخواست کولرگازیدرست کنه ولی اونقدر گرما تولید میکرد که سرمای تولیدی در مقابلش هیچی نبود. و مصرف بسیار بالای هم داشت. فرایندهای تبخیری کازها بهترین روش برای تولید سرماست. از روش های سنتی هم شاید بشود. یادمه که یه نفر تو کولر خونشون آب خوردن میگذاشت و بنا بر تبخیر آب در کولر،آب خنک میشد. اینو در سازمان ثبت اختراع هم ثبت کرده بود.
بهرحال مردم ما دنبال جنس با کیفیت و قیمت ارزان هسند و پر کاربرد. باید الویت رو به این موارد داد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)