سلام بر همه
فکر بدی نیست
اما هزینه ی اون خیلی زیاده و خرید و فروشش کم
پس توجیه اقتصادی و قیمت از همه چیز مهمتره
هزینه رو کاهش بدین
از المان با وات پایینتر هم اصتفاده کنید مفیدتره
فلاسک اب باید بتونه اولا دما رو نگهداره
با تعریفی که شما نوشتید دمارو نمیتونه نگهداره و سریع گرم میشه اب داخل فلاسکتون
چون جهت حرکت گرما توش 2طرفه هست و سریع انتقال انرژی صورت میگیره
پس بهتره یه فلاسک طراحی کنین که با همین هزینه دمارو پایین نگهداره
بعد میشه مثلا با برعکس گذاشتن در فلاسک!! که یه در محافظ هم روش دارده برای محافظت از گرد و خاک
این قابلیت بهش اضافه بشه که اب رو هم سرد کنه
این آبسرد کن بودنش هم باید ساده گرفت
کل انرژی مورد نیاز برای خنک کردن یک لیتر اب انقدر زیاد نیست که از 40 وات استفاده کنید
یا مثلا این وزن انتقال دهنده و رسانا استفاده کنید
نکات ریزی هم وجود داره
مثل اینکه نیکل احتیاط استفاده هم داره
(نیکل را نباید بیشتر از 0.05 mg/cm3 در مجاورت ترکیبات حلال قرار داد. همچنین به نظر میرسد که دود و سولفید نیکل، سرطان زا باشد. نیکل کربنیک یک گاز بسیار سمی است. تماس نیکل با پوست افراد حساس ممکن است ایجاد آلرژی کند. مقداری مجاز نیکل مصرفی در محصولاتی که با دست انسان تماس دارد، مطابق اتحادیه اروپایی میباشد. بر اساس یک گزارش منتشر شده در مجله Nature در سال 2002، محققین دریافتهاند که مقدار نیکل موجود در سکههای یک و دو Euro بیشتر از حد استاندارد است. به نظر میرسد که این عمل بدلیل واکنشهای گالوانیک رخ میدهد.)
و نکات دیگه ای که در تولید بهش برمیخورید
پس خیلی ساده تر کار کنید
به نظر من یه دینام کوچک(بسیار کوچک و سبک) با یه گیربکس پلاستیکی و یه دسته پلاستیکی و یه صفحه ترمو کوچک کمتر از 9 وات
به علاوه ی یه رگلاتور کوچک که میتونه یه یکسوساز هم باشه کافی به نظر بیاد
همه ی اینا تو یه در بطری که 2طرفس و یه در اضافه به عنوان لیوان و درپوش
اینطوری ساده تره نه؟
برای خنک کاری هم اطراف در اصلی که 2طرفس و احتمالا پیچی میتونید یه صفحه الومینیومی بزارید و کلا گرمارو به راحتی پخش میکنه
چون کل انرژی مقدار زیادی نیست
و همیشه هم استفاده نمیشه از این فلاسک
حالا بازم وقت داشتم روش فکر میکنم ولی قلقلکم اومد خودم تولید کنم چنین چیزیو که خودم نوشتم رو!!1
علاقه مندی ها (Bookmarks)