دوست آشنا
عزیزم اینجا تاپیک اموزش کامپیوتره ولطفا سوالت رو تو تاپیک مخصوصش ادامه بده چون قاطی میشه مشکلاتی از کامپیوتر رو بپرسین که بلد نیستین نه خرابی کامپیوتر رو البته گفتم بنده هم شاگردم واستادان باید نظر بدن فقط میخوام مطالب قاطی نشه تا خوانندگان استفاده کنند پس فقط مطالب اموزشی واشکالات اون پرسیده بشه.
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
همکار تالار نرم افزار
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
دوست آشنا
[QUOTE="golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[COLOR="silver"]- - - به روز رسانی شده - - -[/COLOR]
اختیار دارین من یه چیزایی گفتم راجب مادر برد وcpu و....بله شمام بفرمایین ولی من بیشتر می خوام کارای عملی گفته بشه نه مبانی کامپیوتر.
![]()
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
همکار تالار نرم افزار
[quote=بحث;525143]منظور منم عملی هستش .همین جا بذارم دیگه یا یجای دیگه بش اختصاص میدینوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟
[color="silver
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
دوست آشنا
ویرایش توسط بحث : 12th September 2013 در ساعت 01:46 PM
دوست آشنا
نه نه گلبرگ جان میخوای چون اینجا قاطی شده بذار یه صفحه جدید واز کنیم مطالبو اونجا بذاریم عززم
همکار تالار بیماریها
اره عالیه. :-dنوشته اصلی توسط golbarg";525142]ببین عزیزم من برام فرق نداره چون خودم نمیدونم چیوتوضیح بدم دقیق مغزم کار نمیکنه میخوای از اول اول درباره کامپیوتر توضیح بدم؟؟؟؟[color="silver
همکار تالار بیماریها
دوست آشنا
دیگه کسی نبود اعلام امادگی کنه واسه شروع تاپیک اموزش کامپیوتر
دوست آشنا
تاحالا چهار نفر اعلام همکاری کردن :ارگان عزیز,Alpha 110,shahin Heydari,golbarg
دوستان دوره icdlقسمت ها مختلفی داره نظرتون چیه از هر قسمت اون مطالب کاربردی به صورت ساده گفته بشه اگه دوستان حاضرنیستن این تاپیک رو اداره کنن وبنظرشون تاپیک جالبی نخواهد شد از همین الان بگید که تاپیک جدید راه اندازی نشه ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)