دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

موضوع: * با حضـــــور خانم غزل بارون *

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار حقوق
    ارسال تشکر
    6,792
    دریافت تشکر: 6,010
    قدرت امتیاز دهی
    3318
    Array
    غزل بارون's: جدید54

پیش فرض پاسخ : * با حضـــــور خانم غزل بارون *

نقل قول نوشته اصلی توسط *FATIMA* نمایش پست ها
    نظرت رو در مورد جملات زير به صورت كامل بگو؟

*در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند، و بر حسيني مي گريند که آزادانه زيست و آزادانه مرد .نظری ندارم

*خداوند مي*فرمايد هرآن چه در زمين و آسمان است مرا تسبيح مي*كند .زیباترین جمله هست منو به یاد تسبیح کبوتر یا پرنده ای برای خدا میندازه

*زندگي مثل شطرنج ميمونه... اگه بازي بلد نباشي همه ميخوان يادت بدن... ولي اگه خوب بازي کني همه ميخوان شکستت بدن .اگر بلد نباشی زندگی کنی همه میخوان از دور بازی خارجت کنن و اگر بلدم باشی همش در حال حسادت بهت و زیر آب زنیت هستن

*فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد .نه اینو قبول ندارم.اولا وابستگی کلمه ایست بس نادرست چرا که شخصیت کسی رو میبره زیر سوال بهتره بگیم طعم دوست داشتن رو چشیده.منو یاد پدر و مادرم و داییم خصوصا میندازه

*توي دنيا يکي هست که فقط به خاطر تو نفس ميکشه و اون خودتي ناز نفست فاطیما اینو خوب اومدی کاملا قبوله.فقط خود آدمه که قدر خوشو میدونه

*همواره با ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي ادعا مي کنم که حتي وقتي به يادشان نيستم هم دوستشان دارم .اینو اگر شما بگی قلبا میدونم درست گفتی اکثرا همین طوری هستی

*با سنگهايي که در سر راهت ميگذارند هم ميتواني چيز قشنگي براي خود بسازي از هر چیزی که دم دستت هست حتی اگر سنگی برای سختی راه در زندگی هست باید ازش چیزی ساخت و در زندگی بکار برد حتما به دردت میخوره بعد ها

*براي شب پيري... در روز جواني چراغي بايد تهيه کرد .دقیقا تا دستت پیش کسی نخواد که دراز بشه

*آنچه كه هستي هديه خداوند است به تو و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است....پس بي نظير باش پس باید همواره به یاد او به راه زندگی ادامه داد و توجه به حرفای خدا داشته باشیم تا رو سفید باشیم

*ناياب ترين چيزها در جهان دوست صميمي است كه در عين حال? برترين سرمايه هستند.
    زیباترین جمله
    *بهترين مرگ آن است که تنها جسمت از ميان رفته باشد و نه اسمت پس باید همیشه نامی نکو از خود به جا گذاشت طوری باش که بودنت ناب و نبودنت هم ناب باشم که انگار همیشه همه برات دلتنگ باشن

*زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است
    .قبل ندارم بستگی به نوع نگاهت به زندگی باشه و طرز قدم برداشتنت در زندگیت
    دنیا
    پا به ماه ِ
    لبخند توست
    بخند
    بگذار زندگی بدنیا بیاید...

2. 2 کاربر از پست مفید غزل بارون سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)