خب غزل جان می خوام یکم از شغلتون اگر اجازه بفرمایید سوال بپرسم
من از چند تا جراح شده بودن که وقتی مثلا یک بیمار فوت میکنه واقعا ناراحت میشن و حتی گاهی هم ضربه بدی می خوردن و تا چند روز نمی تونن غذا بخورن یا صحبت کنن ؟منظورت کسانی هستن که سر جراحی هستن؟نه والا تا حالا نشده واسه ما
این درسته ؟
تا حالا برای شما پیش اومده ؟نه من چند بار فوت مسن و کودک رو دیدم چیزی نبود که ناراحتم کنه حکمت خداست دیگه
طولانی ترین مدتی که تا به حال در اتاق عمل سپری کردید چه مدتی بوده ؟9 ساعت
تا به حال توی اتاق عمل موجزه ای رخ داده ؟ مثلا برای بیمار ؟بله یکی از بیماران قلبش ایستاد و نفس هم نداشت دیگه شوک زیادی بهش زدیم برنگشت اما یکی امید داد و دوباره شوک دادیم و برگشتنظرتون درباره جمله زیر :
کاری کنیم که بماند ، کاری نکنیم که بمانیم؟کاملا صحیح
زمانی که با دو عقیده متفاوت رو به رو می شید ( عقیده شما با طرف مقابل متفاوته ) و طرف مقابل هم سعی داره که عقیده خودش رو متوجه شما بکنه و تا شما تایید نکنید از موضوع دست بر نمیداره شما اگر توی چنین موقعیتی بودید چیکار می کردید ؟ آیا برای تموم شدن مسئله الکی عقیده شخص مقابل رو می پذیرفتید؟ یا این که خیر بحث رو ادامه میدادید تا شما عقیدتون رو کامل توضیح بدید ؟ یا این که واقعا می پذیرفتید ؟اولش میذارم بگه و توضیح بده اما اگر واقعا نتونه قانعم کنه الکی میپذیرم چون شخصی هستم که زیاد از بحث کردن خوشم نمیاد خصوصا طولانی مدت
تا به حال توی دو راهی زندگی قرار گرفتید ؟بله
آیا انتخابی که توی این دو راهی کردید ، راه درست بوده ؟انشالله
درون گرا هستید یا برون گرا ؟درون گرا
اگر فکرتون مشغول مسئله ای باشه می تونید دز ظاهر بروز ندید به اطرافیان یا خیر؟حرفی دربارش نمیزنم اما چهرم که متفکرم معلومش میکنه اما بازم متوجه نمیشن برای چی
الان نسبت به سوالات من واقعا چه احساسی داریدخیلی قشنگ بود ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)