دوست آشنا
سلام، به نظر من، برای اظهار نظر دقیقتر کاربران محترم، ابتدا باید مشخص کنید مشکلتون کدومه:
_ اساسا متوجه شده اید به مباحث حوزه شیمی علاقه ای ندارید
_ به رشته شیمی علاقه مندید ولی دروس مربوطه براتون خیلی مشکل می نماید
_ به شیمی علاقه مندید ولی رقابت در آزمون ادامه تحصیل دانشگاهها خیلی شدید است و می ترسید از عهده آن بر نیائید
_ به حوزه شیمی علاقه مندید ولی چشم انداز بازار کار آتی آن، به ویژه برای دختران، در کشور ما روشن نیست.
_ مشکل به خصوصی دارید که به دلایلی، تمایل ندارید در یک مکان عمومی آن را مطرح کنید.
.
![]()
آئینه چو نقش تو بنمود راست _ بفهم که از ماست که بر ماست!
همکار تالار نرم افزار
بنظرم تو گرایش های که به شیمی ربط داره بهتره چون راحت تر اون دروس درک میکنه چون اشنایی قبلی داره
اما اگه دیگه نمیخواد چیزی مربوط یه شیمی بخونه مدیریت ها بهترین انتخاب هستن
به قول یکی موفق باشید
چرا جوجه ها جیک جیک میکنند؟؟؟
همکار تالار سایر موضوعات
سلام دوست نازنینم
راستش من نه رشتم تجربی بوده نه از شیمی زیاد سر در میارم
اما چیزی که یه اصله تو انتخاب یه فرد علاقه و استعدادشه
تو عزیزم باید به درونت نگاه کنی و ببینی تو چه زمینه ای استعداد و علاقه ی بیشتری داری تا بتونه استعدادت شکوفا بشه و احساس خلا جبران ناپذیری از طرف علاقت نشی
سوالات جناب نوآور هم خیلی بجا بود.. چون اگر اول علت تغییر رشتتو مشخص کنی راهنمای دوستان و متخصصان عزیز و انتخاب خودت راحت تر صورت میگیره
امیدوارم موفق باشی تو هر زمینه و مسیری که انتخاب میکنی![]()
کاربر جدید
سلام. وقتی حرف از تغییر رشته است، یعنی احتمالا یکی از فرض های جناب نو آور صحیح باشه. ولی اگه هنوز به شیمی و مباحث حول اون علاقه دارید فکر کنم هر چی شبیه تر به رشته کارشناسی باشه خب قبولیش هم راحت تره. اما اگه به طور کل فکر میکنید راه رو اشتباه اومدید و در رشته ای دیگه موفق ترید پس تردید نکنید. شاید یه کم اولش سخت باشه اما به نظرم ارزش داره. البته اااااگه همچین احساسی دارید. موفق باشید.
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
همکار تالار شیمی عمومی
داروسازی
عشق من![]()
کاربر اخراج شده
دوست آشنا
همکار تالار بیماریها
بنظرم بیوشیمی رشته جالبی باید باشه من که دوسش داشتم. حتی سوم که بودم قبولم شدم!
ببخشید مگه از شیمی میشه رفت داروسازی؟![]()
همکار تالار شیمی عمومی
همکار تالار بیماریها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)