دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: ارزانترین و ساده ترین و مبتکرانه ترین راه گرم کردن یک اتاق

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پیش فرض پاسخ : ارزانترین و ساده ترین و مبتکرانه ترین راه گرم کردن یک اتاق

سلام

خب مشکل اول از همه بر میگرده به مهندسان معمار. در نظام مهندسی هم وظیفه اوناس که خب بهینه ترین طرح رو ارائه بدن که بعدا ساختمان با مشکل مواجه نشه. حالا بگذریم از مقصر و... .

به نظر من میشه خب اتاق رو با پشم شیشه نازک پوشوند. البته خب باید به ظاهر توجه داشت. و پشم شیشه رو در قالب یک طرح زیبا نصب کرد. این رو ما در مرغداری های مناطق سرد سیر داریم. در مرحله بعد میشه پنجره ها رو درز گیری کنیم. از پنجره های روشن استفاده کنیم کهبتونیم بیشترین بهره رو از نور خورشید داشته باشیم. با انجام این کارها میشه اتاق رو گرم نگه داشت اما برای گرمای بیشتر من دستگاهی رو پیشنهاد میکنم که یه جور اختلاف فشار موضعی ایجاد کنه و گرما رو به طرف اتاق به صورت خیلی ساده ای بکشه. الیته برای کشوندن سرما هم میتونه مفید باشه در فصل تابستون.

من روی طرح پوشش زیر دریایی های اتمی هم فکر میکنم. اون پوشش برای فرار از سونار طراحی شده اما اینجا هم میتونه کاملا به کار بیاد.

موفق باشید

2. 3 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع