سلام مجدد آزاده خانم ، خیلی بحث خوبیه ، متشکرم .
ببینید وجود زباله ها در شهر و یا اغلب خارج از شهر و در محیط های ګردشی یکی از بزرګترین معضلات جامعه ی امروز هست که ما متأسفانه به اون ګرفتار شدیم .
وقتی به جایی که حتی استقبال زیادی نداره میریم ، میبینیم متأسفانه متأسفانه از هر چی زباله هست اشباع شده !!!
البته تأسف خوردن هیچ فایده و سودی نداره !!
یه مدت طرحی اجرا می شد که وقتی مردم به یک مکان تفریحی می رفتند به اونها نایلون زباله داده می شد تا زباله های خودشون رو در اون ها بریزند ، البته نمی دونم چرا ولی مدت خیییییییلی کوتاهی بود و هم چنین بیشتر برای مکان هایی بود که تقریباً میشه ګفت از حالت طبیعی در اومده بودند و دست ساخته شده بودند ، این دو ایراد این طرح بود ، دیګه هم که از اون خبری نشد !!
بیشترین ضرر توسط خود افراد رقم می خوره ، آخه من نمی دونم چرا چرا چرا فردی که به یک مکان برای تفریح میره ، چرا اون زباله هاشو با خودش جمع نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
دیګه یه کم شعور لازمه ، همش که توسط مسعولین نباید باشه ، اونا اګه کوچکترین اقدامی هم انجام ندند ، شعور انسانی کجاست ؟؟؟
خودمون باید زباله ها رو جمع کنیم !!
حالا نیازی نیست زباله های اضافی قبلی رو جمع کنیم ، هر کس زباله های خودش رو فعلاً جمع کنه که باز به قبلیا اضافه نشه ، خودش یه دنیاست !!!
شما چه طور ؟ میرید بیرون به عنوان مثال دستمال کاغذی رو همون جا می ذارید ؟ آره ؟ میګید قابل بازیافت و برګشت به طبیعته ؟؟؟
نمی دونم باز چرا بعضی ها واسه طبیعت جوش می زنند ، دیدید طرف پوست هندوانه و خربزه و امثالهم رو میذاره بعد میګه واسه درخت کود میشه !!!
آخه برادر من ، خواهر من نمی خواد شما جوش بزنی واسه کودش ، خیلی هم نګرانی نمی دونم دیګه یه ګودال درست کن ، خاکش کن، آخه این که نشد طبیعت دوستی ، من به شدت با ریختن کوچکترین زباله در طبیعت حتی بیابون برهوت مخالفم .
شما دوست عزیز از خودت شروع کن !!!
هر کس از خودش شروع کنه ، دیګه کارتمومه ، حالا بعد زباله های قبلی هم کم کم جمع آوری میشه !
به همین راحتی ، یه کم زباله جمع کردن که کاری نداره .
بابت پر حرفی شرمنده ، مونده بود تو دلم اینا ! حالم بد شد هر وقت رفتم بیرون جز زباله طبیعت ندیدم !![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)