تا الان حالت خوبه؟خوبم چیزی لازم نداری؟نه والا الان دقیقا حستو در مورد من بگو؟خوبه سوال میپرسی میخوای منو بزنی فرار کنی؟نه چرا! با خواهرات راحتری یا برادرات؟خواهر ندارم به خواهرات هی گیر نمیدی؟خواهر ندارم اگه زیره دوش هی آب یخو داغ شه داد میزنی یا با خونسردی کامل شیرو میبندی؟آب رو میبندم اگه شامپو نباشه و کسی خونه نباشه شامپو بیاره برات سرتو با تاید میشوری؟با صابون میشورم نظرت در مورد دین چیه؟ خوبه فقط نباید تحمیلش کرد نظرت در مورد اینکه میگن دوست داشن به دله به عمل چیه؟دوست داشتن باید با هردو باشه اعتقاداتت در چه حده؟تعادل چرا الان به هرکی میرسی میگن دختر خوب یا پسر خوب پیدا نمیشه؟شایعه هست مگه قحطی اومده؟ اصن خوب بودن ینی چی؟صداقت و درستکاری نظرت در مورد ایرانو مردمش چیه؟خوبه برای ادامه زندگیت همون تهران میمونی یا جای دیگه در نظر داری؟کجا؟ مزدوج شدی؟بله چه معیارایی مد نظر داری واسه انتخاب؟صداقت و روراستی چند سال اختلاف سنی واسه ازدواج خوبه؟بستگی داره به نظرت اگه همه عاشقا بهم میرسیدن دیگه عشقی وجود داشت؟شاید تا حالا عاشق شدی؟بله عشق ینی چی؟عشق نه دوست داشتن به نظرت انقدرام که میگن زندگی سخت شده؟نه زیاد خوشبختی چیه؟ باید خدش بدست بیاد یا باید خودت بوجود بیاریش؟باید بدست بیاری کافی شاپ میری؟با کی میری؟بله.همسرم یا دوستام چرا میگن به ترکا دختر ندین اما ازشون دختر بگیرن؟ واسه قدیم بوده یا هنوزم صادقه؟ اگه جاییشو لازم ندونستید جواب بدین ایراد نداره بدا ازت یواشکی میپرسم اگه خیلی چرتو پرت پرسیدم ببخشید الانم که جواب دادی یه گزارشی از حالت بده؟ راسش خودم نگران شدم اینم میل کنید تا دوباره بیام![]()
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)