سلام به همه دوستانم.بعداز یه وقفه طولانی که امیدوارم منو ببخشید با یه تجربه دیگه در کنار شما هستم.
اینبار با خانواده لبنیات والبته پنیر این خوشمزه صبحانه در کنارتون هستم.
خیلی از شما پنیر لیقوانو اسمشو شنیدید .خیلیها هم بدون پنیر لیقوان سر صبحانه حاضر نمیشن.اینها سلیقه ایه.
اما کسانی که اصلا دوست ندارن پنیر لیقوان بخورن :
اولا -پنیری بخرید که چرب باشه برای اینکه چربی پنیرو متوجه بشید قدری از پنیر رو بین انگشتتون له کنید و بچشید هم چربی پنیر در دهان و هم بین انگشتتان باقی خواهد موند.در ضمن چاقویی رو روی پنیر بکشید با انگشت روی سطح چاقو رو پاک کنید چربی رو احساس خواهید کرد.
دوم- پنیرو با کارد نبرید چون خورد میشود .بهتر است با نخ چرخ خیاطی که نازکه اونو به قطعات کوچک و دلخواه ببرید و در اب خود پنیر نگهداری کنید .
موقع خرید پنیر اگر از فروشنده بخواهید اب پنیر رو به شما خواهد داد.
روش برش پنیر اینگونه است که:
اب رو به ظرف مورد نظر که گنجایش پنیر با اب رو داشته باشه منتقل میکنیم . سپس پنیرو در ظرف مسطحی مثل سینی گذاشته و با نخ نازک خیاطی رو به طول 20 سانت بریده یک سر نخ رو 2 دور به دور انگشت اشاره راست پیچیده و سر دیگر نخ رو به دور انگشت چپ میپیچیم .
سپس نخ رو روی پنیر گذاشته با انگشت شصت به نخ فشار اورده و به حالت رفت و برگشت نخ رو حرکت میدیم و اروم به انتهای پنیر رفته و اخر پنیر نخ رو از دور انگشت باز کرده و از یک طرف نخ رو از داخل پنیر بیرون میکشیم.مراقب باشید دوباره به بالا بر نگردید چون پنیر خورد میشود.
پنیر رو به قطعات مکعب شکل ببرید و داخل اب پنیر بگذارید و در ظرفو فراموش نکنید حتما روش باشه تا بوی یخچال رو نگیره.
پنیرو جای خنک نگهداری کنید.اگر از جای دوری تهیه میکنید سعی کنید حتما در جای خنک به منزل برسونید و حتی تکانهای زیاد باعث له شدن وشبیه ماست شدن پنیر میشه.
اگر پنیر خورد شده ای باقی موند اونو با نان خشکی که برای ابدوغ خورد میکنیم و کمی کره اب شده و کمی اویشن یا نعناع تازه ریز خورد شده و کمی گردو و در اخر پنیر مخلوط کرده و یک عصرانه خوش مزه که اذری ها به ان دویمانچ میگن بخورید و شکر خدا رو بجا بیارید.
امیدوارم مفید بوده باشه. نوش جانتون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)