دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: برشی از کتاب «احمد» :ممکن است فردا احمد را هم بگیرند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    4,020
    دریافت تشکر: 6,802
    قدرت امتیاز دهی
    8987
    Array
    312's: جدید84

پیش فرض پاسخ : برشی از کتاب «احمد» :ممکن است فردا احمد را هم بگیرند

* علی

وقتی فهمید یکی از هم‌تیمی‌هایش معتاد شده، بیکار ننشست. بلافاصله با مشورت بقیه او را به تهران برد. شبانه‌روز پرستار علی بود. یک لحظه هم تنهایش نمی‌گذاشت. هم از لحاظ روحی او را آماده می‌کرد، هم از لحاظ بدنی.
    هر روز با علی و بقیه دوستان توی حیاط خانه ورزش می‌کردند. شب‌ها برایشان حرف می‌زد و با هم مطالعه می‌کردند. خیلی تلاش کرد تا علی سالم شد. آن قدر که بعد از مدتی، آمادگی برگشت به تیم را پیدا کرد. با جشنی که برای ترک اعتیاد کامل علی گرفته شد به قم برگشتند.

* حیثیت امام

وارد مکه شد. دولت سعودی ماشین‌های مختلفی فرستاد تا او را مهمان خودش کند. «هتل ملک»، بهترین هتل مکه، را هم برایش آماده کرده بودند. انجام اعمال را بهانه کرد و نرفت.
    به همراهانش گفت: من به عنوان فرزند امام اگر بخواهم حیثیت امام را حفظ کنم، صحیح نیست دعوت آنان را قبول کنم». رفت میان بقیه حجاج ایرانی و اتاقی در یکی از هتل‌های معمولی گرفت.

* رضایت مادر

بعد از سه سال راه مکه برای حجاج ایرانی باز شد. رهبری او را به عنوان نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی معرفی کرد. این بار هم دستور رهبری را بدون چون و چرا قبول کرد. در همین ایام پیش مادرش رفت و گفت: «به دستور رهبر امیر الحجاج شده‌ام». مادرش هم بعد از کمی تأمل گفت: «احمد جان تو حتماً بهتر از من می‌دانی که ملک فهد تابع دستورات آمریکاست. اگر شما به آنجا بروی و مصلحت آمریکا چنین قرار بگیرد که شما را بگیرند و بعد به فهد دستور بدهد، فهد اطاعت می‌کند و این چیزی نیست که هم برای تو، هم برای ایران مناسب باشد.
    به محض شنیدن نارضایتی مادرش، نامه‌ای به رهبری نوشت: «پس از صدور حکم با کمال شوق کار را دنبال نمودم و پیشرفت‌هایی هم در بعضی زمینه‌ها حاصل شد. ولی امروز در ملاقات با مادر بزرگوارم با مسئله‌ای مواجه شدم که تنها فرد را رهبر عزیزم دانستم تا موضوع را با او در میان بگذارم چراکه جنابعالی همیشه نسبت به خانواده حضرت امام (قدس سره) محبت داشته‌اید. والده به جد دستور فرموده‌اند از این سفر منصرف شده، و در کنارشان باشم. از آن حضرت درخواست می‌نمایم در صورتی که اجازه فرمایند درخواست والده مکرم را بر مسئولیت جدید مقدم دارم».

وقتی نامه به رهبری رسید در پاسخ نوشت: «رعایت حال همسر مکرمه حضرت امام (ره) را لازم و مشارالیها را دارای حق عظیمی نسبت به خود و همه مخلصان آن عزیز راحل می‌شمارم، با استعفای جناب عالی مؤافقت می‌نمایم».

+↓
    خيانت فــقـر مي آورد

2. 2 کاربر از پست مفید 312 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)