دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: کمک کنیدونظر بدهید.......

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار قدیمی
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

پیش فرض پاسخ : کمک کنیدونظر بدهید.......

سلام
    سلام

در نزدیک شدن ماه مهر هستیم می خواستم همتون جواب بدید خواهشا
    چشم

:مدرسه در چه شرایطی می تواندبهترین شکل به دانش آموزان تعلیم دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در صورتی که معلم هایی داشته باشه که روش تدریس مناسبی داشته باشن و مسئولیت پذیر باشن
    :دانش آموزان چه ساعتی درس ریاضی بهتر یاد میگیرن؟؟؟
    فکر می کنم زنگ اول و دوم
    :به نظرتون معلم ها چه طوری به بچه ها درس یاد بدن که خوب یاد بگیره؟
    به نظر من بهترین کار اینه که روش تدریس مناسب رو پیش بگیرن و طوری درس بدن که دانش اموز ها خسته نشن و گیرایی مطلبشون پایین نیاد
    :فرق مدرسه عادی با مدرسه هوشمندچیه؟
    ببینید من خودم تا سال پنجم ابتدایی در مدرسه معمولی درس می خوندم اما از اول راهنمایی تا حالا مدرسه هوشمند درس می خونم اولا که در سطح ایران مدارس کمی به معنای واقعی کلمه هوشمند هستن و اکثرا هم دوره متوسطه و راهنماییشون هوشمند هست
    در این طرح بچه ها از دفتر و کتاب دیگه استفاده نمی کنن و به جاش از لب تاپاشون یا تبلتاشون استفاده می کنند خود معلم هم یک pc داره برای کنترل بچه ها و آموزش
    یک مورد دیگه هم هست که تخته هوشمند نام داره مثلا در درس ریاضی معلم صفحه کتاب رو روی تخته باز می کنه و ویدئو پرژکتور اون رو روی تخته نمایش میده و هر وسیله ای برای اموزش که بخواد خود تخته داره ، مثلا خود تخته پرگار داره و ... یا مثلا میشه با استفاده از پاور پوینت های آموزشی خود معلم پیش رفت یا اینکه خود دانش آموزان کنفرانس بدن

: مدرسه هوشمند چه ویژگی های باید داشته باشه؟؟
    ویژگی های آموزشیش فرقی با مدرسه عادی نداره ، و معلم با روش خودش تدریس می کنه اما خب تفاوت هاش رو بالا براتون ذکر کردم

" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

2. 2 کاربر از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع