ترشی معده :
برای رفع ترشی معده باید از خوردن جوش شیرین ، ادویه جات ، سس ، پنیر ، ماهی ، ګوشت ، انواع کنسرو و غذاهای مانده پرهیز کنید . به عنوان درمان بعد از غذا مقداری عسل را با آب ګرم مخلوط کنید و بخورید .
ـ آب سیب زمینی خام یا شیره ی سنجد کوبیده شده یا آب جوشاندهی شیرین بیان بنوشید .
ـ سی ګرم ګل رازک را در یک لیتر آب جوش 10 دقیقه دم کنید و آب آن را به مرور بنوشید .
ـ 30 ګرم برګ خشک بارهنګ را در نیم لیتر آب به مدت 3 دقیقه بجوشانید ، 15 رقیقه هم دم کنید ، سپس صاف نمایید . آب آن را با عسل شیرین و روزی 3 فنجان بنوشید .
ـ 30 ګرم آویشن را در یک لیتر آب جوش 12 دقیقه دم کنید . بعد از هر غذا یک فنجان از آب آن را شیرین کرده و بنوشید .
ـ 50 ګرم برګ تمشک خشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید ، بعد 10 دقیقه بجوشانید ، سپس به مدت 10 دقیقه نیز آن را دم کنید . بین هر دو غذای اصلی ، یک فنجان از آب آن را بنوشید .






پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)