سلام به همه بچه ها چراازرفتن تابستون بعضیا خوشحالید بعضیا ناراحت این حرفا چیه مابه وجود اومدیم که تلاش کنیم و به هدفمانو برسیمپس باید برنامه ریزی کرد اگه همگی یه برنامه ریزی داشته باشیم هم به کار و دانشگاه میرسیم هم به فعالیت هامون تو سایت همه ماها یه طور درگیریم من خودم بعضی روزا انقد خسته ام که نا ندارم ولی باز میام سایتو سعی میکنم یه فعالیتی داشته باشم و روحیه ام عوض بشه .شاینی عزیزم چرا فعالیتت کم بشه وقتی یه برنامه ریزی کنی هم به کارت میرسی هم به فعالیتت توی سایت.ریپورتر راست میگی حداقلش در هفته چندبارسربزنید وفعالیت کنید. اگه هرکی بخواد میتونه فقط کافیه بخواد
![]()

پس باید برنامه ریزی کرد اگه همگی یه برنامه ریزی داشته باشیم هم به کار و دانشگاه میرسیم هم به فعالیت هامون تو سایت همه ماها یه طور درگیریم من خودم بعضی روزا انقد خسته ام که نا ندارم ولی باز میام سایتو سعی میکنم یه فعالیتی داشته باشم و روحیه ام عوض بشه .شاینی عزیزم چرا فعالیتت کم بشه وقتی یه برنامه ریزی کنی هم به کارت میرسی هم به فعالیتت توی سایت.ریپورتر راست میگی حداقلش در هفته چندبارسربزنید وفعالیت کنید. اگه هرکی بخواد میتونه فقط کافیه بخواد

علاقه مندی ها (Bookmarks)