مشکل از جایی اغاز شد که بعضی از افراد که جنگ رو درک نکردن شروع کردن به نوشتن کتاب و اظهار نظر صرفا روی توهمات شخصی و کسی که متخصص بود در گوشه ای خزید و گفت دیگر به من ارتباطی نداره و بعضی ها حس کردن دیگر جهاد تموم شده و دشمن رو شکست دادن ولی نمیدونستن که تازه اغاز شده اونم جهاد فکری اغاز شده.کاش هنوزم کسانی مثل شهید مطهری وجود داشتند که هر چقدر هم کتابشون خونده بشه بازم عین اول جذابیت و نکته داره و یا کسی مثل دکتر شریعتی نیست یا هست ولی نمیان وسط و نتیجه میشه افتادن گوی اظهار نظر دستان تئوری پردازانی مثل اقای اکبر گنجی که کلا تفکر منحرف داشتن به دلیل عدم درک درست از دین و شاکله مذهب.
وقتی کسانی که جنگ رفتن نیومدن وسط و اطلاعات رو درست انتقال ندادن نتیجه میشه این فیلمهای جنگی که اکثرا سیستم توهم هست و واقعا من جوون نگاه میکنم فراری میشم .چرا؟ چون حقیقت رو همونجوری که هست نمیگن .کسانی که جنگ رفتن عین مردم عادی بودن و برای دفاع از دین و وطن و ناموس خودشون رفتن و هیچکدوم از این موارد رو نمیشه نفی کرد ولی خب میان یک چهره ای نشون میدن که من جوون میگم ای بابا اینا هم کشتن مارو با این توهماتی که نشون میدن.
اومدن مذهبی و بی دین و مد روز و عقب افتاده تقسیم بندی کردن .البته این تقسیم بندی رو دشمنان درست کردن یکسری ادم بی بصیرت هم اینو ادامه دادن که الان جوری شده به چادری میگن عقب افتاده و شوت و مانتویی شده اخر افاضات و اطلاعات که درست نیست .هر کسی جدا از پوششی که داره میتونه با اطلاعات و فهمیده باشه.اومدن گفتن هر کسی ریش داشت بیاد داخل و نداشت بره پیش کفار نیومدن حجاب رو تعریف کنند حجاب یعنی پوشیده بودن بدن حالا با هر چیزی نه اینگه بگیم کسی که مانتو داشت اگر پوشیده هم باشه طبق چیزی که دین گفته بگیم نه این کافر هست و هفت خط .نتیجه این شد چادری به مانتویی الرژی پیدا کرد و مانتویی هم گفت حالا که مارو کافر میگین پس هر چی بازتر بهتر و رفت سمت مدهایی که توسط رسانه های مخالف تبلیغ میشه.
سر پسران ما هم همین در آوردن گفتن کسی اهل ریش و انگشتر عیقیق و تسبیح و پیراهن چهارخونه بود بیاد جلو بقیه که سه تیغ هستن طاغوتی هستن و باید کنار گذاشت نتیجه شد اینی که میبینید که اگر این دو مورد کنار هم بشینن یا متلک میگن یا خودشون رو انگار از لولو دور میکنن میکشن کنار.
حیف که هر کدوم از موردها یک طرف رو متهم میکنن و رسانه ای که دوسش دارند رو حق میدونند .خب نتیجه میشه این تک بعدی بودن و فکر بسته برای هر دو طرف.
شهیدان ما برای دفاع از دین و وطن و ناموس رفتن نه چیز دیگر .هیچ کدوم برای وطن خالی یا دین خالی نرفتن پس خواهشا دوستان نگن صرفا برای یکی از اینا رفتن و به هم تهمت نزنن همه ما فرزندان و ادامه دهندگان راه کسانی هستیم که جونشون رو فدا کردن پس نباید سر خون این عزیزان بحث کنیم اگر هنر داریم و میخوایم از خون این عزیزان دفاع کنیم تلاشمون رو بیشتر کنیم.
یک حرفی پدر من میزنه میگه جوری رفتار کن که پدر و مادرت رو فحش ندن .ما هم باید جوری رفتار کنیم که به شهیدان و رزمنده های ما توهین نشه نه اینکه بگیم اونا رفتن واسه خودشون رفتن به ما چه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)