با سلام خدمت همه عزیزانی که علاقمند به این مبحث هستند
طبق شواهد تصویری و تجربیاتی که بنده در این خصوص داشتم من توضیحاتی میدم و اگر چنانچه توضیحات من نیاز به موارد تکمیلی داره از نازنینانمون در بخش کشاورزی تقاضا دارم جهت تکمیل این تاپیک پست مکمل ارسال و ما رو از دانسته هاشون بی نصیب نذارند
آناناس جزو اون دسته از گیاهانی هست که بوسیله ایجاد شرایطی میتونیم برای تکثیرش در منزل اقداماتی کنیم به این صورت که اجزای ظاهری تشکیل دهنده آناناس بخش بدنه و یا میوه اون هست و بخش دوم تاج گیاه یا همون قسمت فوقانی که برخی موارد به اون گل آناناس هم گفته میشه
این هم تصویر گل آناناس
برای اینکه ما بتونیم بخشی از این میوه و گیاه رو برای تکثیر استفاده کنیم بهترین بخش اون مزر میان گل و میوه گیاهه یعنی اون قسمتی که ما وقتی میوه آناناس رو میخریم جدا میکنیم و دور میندازیم بخش زیرین اون شرایط مساعدی برای ریشه داره و ما بعد از جدا کردن اون بخش بوسیله یک ظرف آب که بتونیم سطح انتهایی رو در داخل آب قرار بدیم استفاده میکنیم
نکته : برای اینکار اگر سعی کنیم از آب جوشیده کاملا سرد شده استفاده کنیم یا آب معدنی خیلی بهتره چون آب شرب عموما دارای میزان کلر بالایی هست و بهتره این مورد رعایت بشه
پس از گذشت چند روز ما شاهد رشد ریشه ها و تارکهایی در بخشی که داخل آب قرار دادیم میشیم و همونطور که در تصویر مشاهده میفرمایید چنانکه رشد ریشه به حد قابل قبول مانند تصویر رسید اون بخش ریشه کرده را در گلدان مناسبی با خاک متناسب که میتونیم در زمانهای معینی از مواد مجاز هم در تقویت گیاه در خاک استفاده کنیم
مثل خاک برگ که میتونیم در همه گلفروشی ها اون رو تهیه کنیم و در نهایت هم باید در مورد آب و محل نور گیری گیاه مون اقدام کنیم
این گیاه تقریبا به سبک کاشت پیاز تکثیر میشه و شرایطی مشابه اون داره
از لحاظ کاربرد گیاه تزئینی زیبایی هست برای زیبایی باغچه منازل که با هزینه کمی میتونیم باغبان این میوه و گیاه زیبا باشیم
این هم محصول نهایی

علاقه مندی ها (Bookmarks)