واترپروف بتن(مايع) Waterproofing Concrete Admixture COMEX W9
مهمترين علت عدم مقاومت بتن در مقابل نفوذ آب و ساير عوامل شيميايى نداشتن فشردگى لازم و وجود خلل و فرج در بتن مى باشد. وجود چنين ضعفهايى در بتن نه تنها باعث نفوذ آب در آن و آببندى نشدن منابع و مخازن ساخته شده با چنين بتنى مى گردد بلكه نفوذ املاح شيميايى مانند سولفاتها و كلرورها و تركيب اين مواد با اجزاء تشكيل دهنده بتن باعث گسترش تركها و ايجاد خرابى و خلل و فرج بيشتر مى گردد.
افزودنى واترپروفCOMW-3 اين شركت با ايجاد فشردگى بيشتر در بتن مقاومت آن را در مقابل نفوذ آب و ساير املاح شيميايى تا چند برابر افزايش داده و به علت كاهش ميزان آب مصرفى از ايجاد فضاهاى خالى و منافذ ريز و همچنين ترك خوردگى بتن جلو گيرى مى نمايد .
موارد مصرف:
ضرورى براى كليه بتن هاى مصرفى در استخرهاى آب و فاضلاب ، سدها و ساخت بتنهاى نفوذناپذير .
مـــزايا:
واتر پروف COMW-3 علاوه بر بالا بردن مقاومت در مقابل نفوذ آب و محلولهاي شيميايى، باعث افزايش روانى و كارپذيرى بتن گرديده و به علت كاهش آب مصرفى بر كيفيت و مقاومت آن مى افزايد.
تــوجه: واترپروف مايع COMEX W9 با سيمان تيپ 5 (ضد سولفات )سازگارى نداشته و مصرف بيش از 5/0 در صد آن با اين نوع سيمان باعث افزايش شديد زمان گيرش و در مواردى عدم گيرش خواهد شد.
روش و ميزان مصرف:
2 الـى 3 درصـد وزن سيـمان به آب مصـرفى بتن اضافه و به مدت 3 دقيقه مخلوط شود و در اين حالت 10 الى 20 درصد از آب مصرفى بتن بايد كاسته شود .
در مورد بتن هاى آماده ، هنگام ساخت بتن بايد 10 الى 20 درصد از آب مصرفى بتن كاست و در محل كارگاه مقدار لازم واتر پروف را به ميكسر افزود و به مدت چند دقيقه مخلوط كرد .
مشخصات فنى :
حالت فيزيكى : مايع
رنگ : زرد
وزن مخصوص : 1gr/cm³
8/5-9/5 :PHا
يون كلر : ندارد
استاندارد : ASTM C-494 Type G
زمان مصرف و نحوه نگهدارى : تا يك سال بدور از تابش مستقيم آفتاب و يخزدگى
بسته بندى : در گالنهاى پلاستيكى 20 ليترى و بشكه هاى 220 ليترى


 
            
            
 
             
	

.gif) واترپروف بتن(مايع) Waterproofing Concrete Admixture COMEX W9
 واترپروف بتن(مايع) Waterproofing Concrete Admixture COMEX W9
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)