سلام فایول عزیزم
حقیقتش این بحث بیشتر جنبه ی هنری داره تا چیز دیگه و ما خلاقیت های دوستان رو میخوایم و میبینیم و ازش لذت میبریم
اما الان که این سوالو مطرح کردی منم نظر شخصیمو بیان میکنم
حقیقتش خیلی تو تالار های دیگه به خصوص تالارهای مذهبی این بحث مطرح شده و من خیلی بهش فکر کردم
اما همیشه معتقد به این بودم که مهم این نیست که شما دوست عزیز و گل من چه پوششی رو انتخاب کردین ! نه به خاطر اینکه شما دوست گلمو نمیبینم و دوستیمون توی یه فضای مجازی هست بلکه بنده از یه زمانی چنان به شخصیت و ارزش وجودی یه انسان پی بردم و توجه دارم که از روی نوع پوشش دست به انتخاب دوستانم نمیزنم
چه بسا دوستان گل و پاک دامنی اطرافم هستند که شاید حجاب رو به معنایی که افراد مذهبی در نظر دارند رو رعایت نمیکنند "وارد بحث فلسفه ی حاب نمیشم" و منکر این نعمت زیبا نیستم و به حجاب از دید اطهار و اعمه به ویژه قرآن افتخار میکنم اما هیچ زمانی شما یا هر کسی که تو زندگی من به نوعی سهم داره رو از دید ظاهری نمیپذیرم بلکه قلبا پیام محبت و دوستیشو اجابت میکنم.
از داشتن یه دوست عزیزی چون تو فایول نازنین هم به خودم میبالم و دوستت دارم چون اخلاق و رفتارت پسندیده س..
شاد باشی و موفق تو هر زمینه ای "مخصوصا حفظ حجاب و دینداری" که از صمیم قلب دوستش داری
امیدوارم توشه ی همگی برای آخرت اخلاق پسندیده و نیک باشه "آمین"![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)