سلام جناب شوماخر محترم مثل اینکه متوجه عرض بنده نشدید؟؟!!!!
من نگفتم که مطالب علمی خوبی توی سایت نیست و یا من بزور توی بحث ها شرکت کردم، ویا منظورم این هم نبوده که اطلاعات علمی من خیلی بالاست و در این سطح نیست. استنباط من از حرفای شما اینه. هر چند که انکار نمی کنم دوست دارم از نظر علمی این سایت پیشرفت کنه. منظور من اینم نبوده که مطالب مربوط به سرگرمی دیگه نباشند.
برعکس با توجه به اینکه توی فصل تعطیلات هستیم بنظرم به مطالب مربوط به سرگرمی باید بیشتر بها داده بشه ولی این اصلا به این معنی نیست که مطالبی تحت عنوان سرگرمی بذاریم که نه جنبه سرگرمی دارند نه علمی نه مفرح هستند و فقط وقت گذرونیه ... و در کل میشه گفت اسپم هستند (والبته پر استقبال) لزومی هم نمی بینم عنوان تاپیک هایی از این دست رو نام ببرم چون مشخصه، اینم بگم همه مطالب سرگرمی شامل این مقوله نیستند. چون طنز های جمعی جالبی داره انجام میشه.
اینکه پرسیدید چه مطلبی از من حذف شده در همین زمینه سرگرمی بوده در همین مورد من حتی تذکر هم دریافت کردم که یکسری صحبت هایی هم با مدیر تالار شد که فکر می کنم لزومی به تکرار مجددش نباشه.
...
و نهایتاً اگه کسی حرفی در رابطه با سایت می زنه شاید هدفش اعتلا و پیشرفت سایت باشه نذاریم برداشت های شخصیمون مانع از این موضوع بشه. موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)