کاربر جدید
سلام نارون عزیز. مرسی از موضوع خوبی که مطرح کردی.
برای من شاید به اندازه 20درصد قابل اغماض اهمیت داشته باشه
در مورد اهمیت ظاهر من میگم چهره همسر باید به دل آدم بشینه حالا اینکه بینی فلان شکل باشه چشم فلان شکل نه...
ولی بهتره زن و مرد از نظر ظاهر هم مثل بقیه چیزها با هم تناسب داشته باشند، چون اگه فاصله زیاد باشه، به خاطر نوع نگاه اطرافیان احساس
بدی پیدا میکنن. مگر اینکه شخصیت و افکار بسیییار غنی ادو طرف این موضوع رو از اهمیت بندازه.
و قابل توجه آقایون طاس و غیر طاس:
آنچه که باعث جذب خانم ها میشه مو نیست،.........رفتاره میگید نه؟! به اطرافتون دقت کنید!!![]()
حدیث قدسی: ای انسان به سبب خواست من است که تو می توانی هر آنچه را می خواهی برای خود بخواهی...
دوست جدید
ان الله جمیل و یحب الجمال
خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد .
البته هرکسی به نحوی زیبایی رو دوست داره یکی زیبایی رو در مو می بینه و دیگری در صورت و آن دگر در سیرت.
علی ای حال در پاسخ به سوال شما دوست گرامی ؛ من خودم از جمله افراد کم مو هستم اما اصلا از این جهت احساس کمبود ندارم چرا که معتقدم آقایون کم مو و البته بی مو زیبایی خاص خودشونو دارن و خیلی بامزه ان![]()
گواراترین زندگی را کسی دارد که از آنچه خداوند نصیب او کرده است خرسندباشد.
کاربر اخراج شده
کاربر فعال سایت
کاربر اخراج شده
سلام و علیکم و رحمه الله! (ستاد سلام!)
والا آبجی جان آدم یه چیزایی رو می بینه و حس میکنه!!
دیگه منبع میخواد چیکار
همین یه ساعت پیش شنیع الدوله که انگار این غول های بازی های کامپیوتریه رو دیدم با دختری بمانند سفید برفی و 7کوتوله!!
مراوده می کرد و چنان می گفتند و می خندیدند که گویی جهان را برای اینان آفریده اند و بس!
گفتم شنیع!! این که بود؟
گفت نامزدم
گفتم شنیع!! چطور دوست و نامزد تو شده!؟
گفت دخترها رو با زبون باید مخ اشونو بزنی (عین سخنان شنیع الدوله هم محله ایمان)
دوست آشنا
چون دخترا دله ساده و مهربونی دارن زود قبول میکنن ک اقایون از این موضوع استفاده میکنن و به اصطلاح میگن مخ زنی.خیلی بده ها![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
کاربر اخراج شده
دوست آشنا
کاربر اخراج شده
نشر خبر کذب عین کذب هست. اینو دیگه باید به وجدان افراد واگذار کرد. این رو هم شنیدید که توصیه شده اگر می خواهید اخلاقی در شما ملکه بشه خود را به آن مانند کنید. این خیلی خوبه که فردی به خاطر بدست آوردن عشق فرد دیگری بکوشد تا خود را به اخلاق و صفات انسان های خوب متصف کند. زبان نیکو هم از جمله حسن خلق هست حتی اگر شده با تکلف.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)