دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

موضوع: برخی مردان بوالهوس و بی وجدان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مدیریت دفاعی
    ارسال تشکر
    5,018
    دریافت تشکر: 13,826
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Capitan Totti's: جدید40

پیش فرض پاسخ : برخی مردان بوالهوس و بی وجدان

نقل قول نوشته اصلی توسط RSA71 نمایش پست ها
    به نام خدایی که همه چیز را جفت آفرید

سلام

تشکر میکنم از همه دوستانی که اومدن و حضور پیدا کردن و نکاتی رو مطرح کردن

در این مبحث مقصر فقط یه جنس خاص یا شخص خاص نیست مشکل وضعیت کلی جامعه ست !!!!
    پسرانی که به هر دلیلی برای از بین بردن یه سری کمبود ها و مشکلات و یا بدست اوردن یه سری چیز ها و یا برای کم نیاردن در مقابل برخی به این امور دست میزنن
    و دخترانی که به قول شاعر " با هزار جلوه برون آمدی که من / با هزار دیده تماشا کنم تو را " که این رفتار ها باعث جلب توجه پسران هرچقدر که منظوری نداشته باشن میشه و در جوابم میگن من دوس دارم اینجوری باشم کسی نباید نگاه کنه
    همونطور که شما وقتی به یه چهارراه میرسید اگه چراغ نداشته باشه یا سبز باشه و یا زرد از 4راه رد میشید ولی وقتی چراغ قرمز باشه نه !!!
    این رویداد ها هم همینطورن وقتی اون دختر خانم یه چراغ سبز یا حتی زرد نشون میده این باعث میشه که پسر بره ولی اگه قرمز باشه این پسر جرئت نمیکنه که رد بشه حالا این چراغ سبز میتونه یه جمله باشه میتونه یه عکس باشه میتونه یه آواتار باشه یا هرچیز دیگه!!
    ولی پسری که چه چراغ باشه چه نباشه چه سبز باشه چه قرمز رد میشه اون دیگه بیماره بیماری روانی شاید شما بگید مشکل خاصی نداره ولی از بعد روانشناختی تمام این رفتار ها یک ریشه روانی داره!!!

همونطور که تشکر میکنم از تمام دوستان به نظر من این تاپیکا فایده نداره چون اونی که برای این امور میاد و عضو میشه یا اون خانمی که این کارا رو انجام میده به این بحثا و صحبت های ما کوچکترین اهمیتی نمیده یه سری از مطلعین و دوستان میان یه سری مطالب رو گوشزد میکنن که فایده چندانی هم نداره به نظر من باید روی رفتار هامون دوستانمون ، اطرافیانمون و دیگران کار کنیم تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم

ممنون از همگی دوستان

اتفاقا سعید به نکته ی جالبی اشاره کرد
    مثلا چن نفر اخیر که اخراج شدن لیست دوستانش رو نگاه کنی اون اشخاصی که با وی دوست بودن معمولا آواتارشون یه طوریه!!
    حالا این جانی بیاد با مثلا کاربر (( آ اس)) دوست بشه!! نمیشه چون آواتارش محکمه!!
    همین دیگه چراغ زرد و سبز گاهی وقتا خوب نیست
    حالا من بازم میگم تو نت زیاد مهم نیست
    تو واقعیت نهایت بدبختی و فلک زدگی رو برا اون دختر به بار میاره

نقل قول نوشته اصلی توسط تارادیس نمایش پست ها
    سلام. بله اینم حرفیه!
    راجع به ویژگی این افراد هم چشم. ولی به نظرم اگه شما آقایون ویژگی ها رو مطرح کنید بهتره. چون این جور مسائل از زبون خود آقا پسرا زده بشه

خواننده راحتتر باور میکنه تا ما از زبون علم. با این حال حتما در این رابطه با نارون 1 صحبت میکنیم. ممنون
    درود
    میگم خب بگید دیگه!
    من الان منتظر نظر علمی شمام و البته احترام ریش سفید!! :d شما منتظرم که اول شما بگید!
    بعدش ما شروع می کنیم!

2. 2 کاربر از پست مفید Capitan Totti سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)