صحیح
اما معادلاتی که این نطریه ازشون به دست اومده اولا خیلی خیلی پیچیده تر از این هستن که اینطوری راجع بهشون بحث بشه
دوما همه ی اون معادلات خودشون اثبات و دلیل دارن
اینی رو که گفتید در حدود بالا رو من در جریانش نبودم ولی خب خودم اینطور برداشت می کنم که چون یه چیزی مثه لیزر انرژیش مترکز شده می تونه با همون فوتون ها این کارو انجام بده ولی در ابعاد بالاتر. اونها مثه جرم رفتار نمی کنن بلکه بسته های انرژی هستن که انرژیشون رو به جسمی که از اون طریق حرکت می کنه می دن که باعث حرکت می شه
اگه بخواید بیشتر و بنیادی تر نسبیت رو بخونید کتاب نوشته ی خود ایشتین که راجع به نسبیت هست رو بخونید مفیده ولی خیلی سنگینه.
من خیلی وقت پیش یه سری معادلات به دستم رسید که کمی به هم ریخته است و متاسفانه فرصت درست کردنشون رو ندارم ولی می شه از ش یه چیزایی فهمید
این در حالت خیلی ساده است
حالی دیگه اینه :e2=m2c4+p2c2 که همه ی اعداد توش توان هستند که معدله ی انرژی برای ذرات نسبیتی و غیر نسبیتیه که البته اینجا باز هم ذرات نسبیتی مثل نور از پایه با جرم سکون صفر
گذاشته شدن.
حالا این معادلات سادش :
p=mv اندازه حرکت =سرعت * جرم
تکانه=تغیر اندازه حرکت
hf=e
h=6,62*10^-34 js
f=Hz
یا f=1/so
e=j
این از واحد ها وکمیت ها
بعد....
v=d/t
یعنی
m/s=m*1/s
خب ما جایگزین های اون رو تغیر میدیم ینی چیز های دیگه ای جای کمیت ها میزاریم که میشه
v=لاندا*f
لاندا هم که همون طول موجه که با متر نشونش
میدن
v=c
c=سرعت نور
پس میتوننیم بگیم
c=لاندا*f
آ قای مهترم دوبروی رابطه ای کشف کردند به شکل زیر
p=h/لاندا
دوبروی با استفاده از تشابه بین اصل فرما در اپتیک و اصل کمترین عمل در مکانیک کلاسیک ، پیشنهاد کرد که قرینه طبیعت دوگانه موجی ذرهای تابش ، طبیعت دوگانه ذرهای موجی ماده
است. بنابراین ذرات باید تحت شرایط خاص خواص موجی داشته باشند. بر این اساس دوبروی برای هر ذره موجی نسبت میداد که دارای طول موج ویژهای است
در این رابطه
pاندازه حرکت فوتونه
لاندا=c/f
در نتیجه
p=h/c/f
درنتیجه!
p=hf/c
e=hf
در نتیجه
p=e/c
mv =p
v=c
درنتیجه
mc=p
درنتیجه
mc=e/c
درنتیجه
e=mc^2
استعدادهای برتر
آها
خب زود تر بگید
من گفتم شاید این اطلاعات رو می دونید
خب پس اگه می خواید کتاب بخونید با این سطح از اطلاعات اون کتاب خیلی سنگینه
بهتره کتاب های ساده تر دیگه ای رو بخونید بعد برید سراغ اون
مثلا یه کتاب بود که من خیلی دوستش داشتم و کوانتوم رو به زبان ساده شرح می داد که البته گیر اوردنش کمی سخته
اسمش نظریه کوانتوم هست و قبلا هم نشرش شیرازه بود که الان مثل اینکه تغییر کرده
بعد از اینا می تونید کتاب آشنایی با کیهان شناسی نوین رو بخونید نوشته ی اندرو لیدل که تازه ترجمه شده و اگه اطلاعاتتون در حد نرمال رو به بالا باشه بعد از اون کتاب کتاب خوبیه و بعد اون کتاب اینشتین!
اتفاقا در کتاب لیدل نسبیت هم هست.
بعد از کسب اطلاعات خوش حال می شم به سوالاتتون پاسخ بدم
مرسی
استعدادهای برتر
همکار تالار مکانیک
جدا همین طوره
من این مستندا رو زمانی که راهنمایی بودم نگاه می کردم و آخرش که تموم می شد من هنوز چشمام با یه دهن باز رو به تلویزیون بود و در اخر هم سردرد شدیدا شدید می گرفتم چون به تک تک جملاتش گوش می دادم و فکر می کردم و واقعا برام گیج کننده بود
ولی چیزی که الان می بینم و می فهمم جالبه چون انگار دنیای زیر اتمی با فرا فرا فرا اتمی شباهت های جالبی دارن و انگار تمام این اجزا هوشمندن و رفتار های انسان گونه دارن.
از اینجاست که می شه فهمید که ادما رفتاراشون و اخلاقشون از کجا میاد!
سلام جنسش انرژیه و از الکترون ساخته شده
همین
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)