اعوذ بالله من الشیطان الرجیم.
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام حضور همگی.
راستش من خودم حدودا70% به زیبایی ومرتب بوئن اهمیت میدم.
البته به مرتب بودن آقا و خانم بخصوص از لحاظ پوشش خیلی بیشتر از زیبایی اهمیت میدم.البته نه اینکه بگم مرتب پوشیدن به معنی اینه که لباسای گرون قیمت و ... بپوشی ها...نه!
همون لباسایی که معمولی هم هستن و ما همون اول انتخاب میکنیم لباسای مرتبی باشن وهمیشه تمیز و اتو کشیده باشن و خوب دیده شن.
من خودم خیلی دوس دارم خیلی مرتب و زیبا دیده شم البته از لحاظ پوشش.البته سعی میکنم با لباسهای معمولی مرتب دیده شم إن شاءالله.چون یه خانم نباید لباسای بیرونش اونقد قشنگ باشه که جلب توجه کنه و نگاه مردم رو بدزده!شخصا آرایش چهره رو دوس دارم ول با چهره آراسته نمیرم بیرون إن شاءالله. چون بالاخره جوانهای مردم که میان بیرون اگه دختران جوان و آرایش کرده و زیادی شیک پوش رو ببینن و منحرف شن بالاخره حقشون میوفته گردنمون و اون دنیا بخاطر حق الناسی که بر گردن ماست قاعدتا باید جوابگو باشیم...!!
حالا منحرف نشم از بحث:
زیبا بودن برای خانم ها فک کنم مهمتره ولی دیدن زیبایی برای آقایون مهمتره به نظرم.
راستی یه چیزی راجب طاسی بگم:من پسر عمه ام که نیم طاس بود میگف ازدواج نمیکنم تا اینکه مو بکارم...چون دخترا اون موقه ازم خوششون نمیاد!آخرشم مو کاشت بعد ازدواج کرد!
معیارهای مهم برای انتخاب همسر از نظر من به این ترتیب هستن::
1.ایمان به خدا و اسلام و دینداری(که پشت سرش هم اخلاق خوب و احترام برای اهداف همسر هم هست...)
2.داشتن اهداف متعالی(مثل:زندگی برای رضای خدا ؛لقاء الهی؛ دانستن اینکه:دنیا پلی است برای رسیدن آخرت) و اراده بالا
3.خانواده با ایمان(نه ایمان ظاهری!!!)
4.تحصیلات
5.ظاهر مرتب
6.قیافه متناسب با چهره خودم.(نمیخوام بهتر از من باشه)
وقت و عمر همگی پرخیر و برکت إن شاءالله.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا زهرا(س)

علاقه مندی ها (Bookmarks)