سلام..
ممنون از مبحث خیلی خوبتون...
ببینین بنظره من زیبایی واسه خانوما بیشتر تعریف شده س و اهمیت داره چراکه میدونیم خانوم مظهره زیبایی اند و کمتر یه اقا ملاکی واسه زیبایی البته نه اینکه اصلا زیبا یی واسش بی معناست...
از حقم نکذریم 60-70 درصد اقایون یا شایدم بیشتر وقتی یه خانومو میبینن اولین چیزی که توجهشون رو جذب میکنه آراستگی و ظاهره نمیگم زیبایی که وارد مبحث آرایش الان نشم...
وقتی نشانه ی دختر خوب و میدن میگن دختر خانومه هم زیباست هم خانوووم هم..
ولی واسه آقایون میگن پسره سر براه و کاری و ...اخرشم قیافه رو میگن شایدم نگن اصلا
این بین ما دختراس تو جمعای خودمونی که فقط چهره واسمون جالب میشه ولی تو بحث ازدواج دید فرق میکنه دیگه...چون چهره عادی میشه واسه آدم ولی اخلاق.....................
پس زیبایی واسه ما مهمتره...
تروخدا اینقد مبحث آرایشو واسه زیبایی بزرگ نکنن آقایون، آرایش داریم تا ارایش بخدا خیلی فرقه...یه طرفه به قاضی نرید...
من بشخصه اگه پسری که از همه مواردش مطمئنم و بعدش قیافه شم خوبه و میپسندم....بعد یه مدت کم مویی و این چیزاش واسم عادی میشه.... نهایتا دیدیم مورد حیفه از دست بره شرط میکنیم مو بکاره خو![]()
در کل قیافه عادی میشه ولی به شخصه هر قیافه ای رو نمیتونم عادی کنم واسه خودم وشاید این کارم درست نیس ولی در حده همینه نه قطع رابطه و برخورد نداشتن و تحویل نگرفتنو این کارا....
میدونید قیافه ام باید به دلنشین باشه واسه هرکی چه بسا من به کسی بگم زیبا دیگری قبول نکنه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)