اول خودم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اول خودم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر از چندی پست های قدیمیت رو نگاه کن بلکه انقدر دور نگیری ! ببین ازکجا شروع کردی که فک نکنی خیلی خفنی !!
فقــــــــــــــــــــــط
شماره بوشهرم هست ایران 48منم میخوام
![]()
پراید![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
پرایدو![]()
سکوت چه زیباست وقتی تمام حرفها از توصیف عاجزند......بزرگترین اقیانوس ارام است پس ارام باش تا بزرگترین باشی........
یادم رفت....!!!!!؟؟؟؟؟؟
لامبرگینی![]()
<a href="http://typeiran.com/r/19340"> تایپایران - مرکز تخصصی تایپ </a>
آبجی اشتباه نوشتی لامبورگینی
it takes a minute to have a crush on someone
an hour to like someone, and an day to love someone
but it takes a lifetime to forget someone
چه کسی نام آن خودرویی که فقط مخصوص خانم ها بود را میداند؟هرچه فکر میکنم ،یادم نمی آید!
ژیان
و حالا ژیان جدید :
این خودرو جدید مجهز به شیشه پانورامیک PANAROMIC GLASS یا سقف پارچه ای بوده که می تواند همچون مدل های قدیمی به سمت عقب جمع شود . کاپوتاین خودرو به طور کامل یاد آور مدل اصلی می باشد , در حالی که چراغ های جلو با گلگیر های بغل یک پارچه شده اند.بازگشت ژیان می تواند شروعی مجدد برای شرکت سیتروئن در طراحی خودرو های مدرن باشد.این خودرو از به روزترین تکنولوژی ساخت و تولید در کنار مدیریت هزینه ساخت بهره میگیرد و با توجه به بازار هدفی که برای این مدل و نسل فعلیش c2 مشخص گردیده، سعی شده تا قیمت تمام شده پایینی را برای مصرفکننده به ارمغان آورد. اما این نکته به بهای کاستن از کیفیت تولید، ایمنی و … تمام نشده است. بر طبق آخرین اخبار منتشره ۲cv جدید مراحل پایانی طراحی، مدلسازی و ساخت نمونههای پیش تولید را پشت سر گذاشته و میرود تا قابلیتهای خود را روی جاده و نه صفحه کامپیوتر به نمایش بگذارد. سعی شده تا مدل تولیدی با حداقل تفاوتهای ظاهری نسبت به کانسپت به مرحله نهایی تولید برسد، هر چند وضعیت رکابهای جانبی در قسمت زیرین در عقب و کوچکی ابعاد درهای عقب نکتهای است که به نظر مورد بازنگری قرار خواهد گرفت. طول کلی ۲cv جدید در حدود ۵/۳ متر خواهد بود و خلاء مابین دو مدل c1 و c3 را در خانواده سیتروئن پر خواهد کرد.
![]()
فلسفه الاکلنگ
اثبات بزرگی شخصی است که خود می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند!
لامبورگینی
![]()
everything is calm
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)