دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: علت کناره گیری قشر جوان از خانواده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    جغرافیا
    ارسال تشکر
    10,055
    دریافت تشکر: 1,555
    قدرت امتیاز دهی
    6635
    Array
    Dorna dordone's: جدید64

پیش فرض پاسخ : علت کناره گیری قشر جوان از خانواده

سلام به همه ی دوستان و تشکر از مهربان الماس عزیزم که واقعا جا داره از زحمات و حسن انتخابشون تشکر ویژه و خاص داشته باشمبخاطر کمبود زمان نتونستم تا پایان بحث دوستان رو مطالعه کنم اما وظیفه دونستم که دعوت دوست خوبمو جوابگو باشم و تو همین یه رب زمان باقی مونده بنده نظر خودمو بیان کنماز اونجایی که منم جزو یه خانواده هستم و جوان محسوب میشم نظراتمو یا همون مشاهداتمو بیان میکنممتاسفانه امروزه " نه به خاطر پیشرفتها و تعویض وسایل ارتباطات" بلکه به خاطر "عدم درک متقابل از هم" داریم هر روز و هر روز اختلاف و شکافی رو بین اعضای خانواده به ویژه والدین و فرزندان رو مشاهده میکنیم.من همیشه به مبحث جوانان یا خاص تر تربیت فرزندان علاقه داشتم و مطالعات میدانی رو انجام دادم و به دنبال ریشه یابی این اختلافات و حلشون بودمخدا رو شکر میتونم از اینجا یه مبحث و منظری رو باز کنم تا بتونیم ملموستر وسایل ارتباطات امروزی رو درک کنیم "حتی تو همین مورد ریشه یابی و کمرنگ کردن این شکاف و اختلاف نظر اعضای یک خانواده"ما نمیتونیم بحث کلی داشته باشیم و بگیم تاثیرات منفی وسایل ارتباط جمعی باعث ایجاد شکاف تو همین مسیر هستش بلکه از این منظر بهش نگاه کنیم که اگر والدین یا حتی تک تک اعضای خانواده مطالعه و آگاهی در این شمینه داشتند حتی خودشون میتونستند طریقه ی استفاده ی صحیح از همین رسانه ها به ویژه "اینترنت " رو به جوانان و نو نهالانشون آموزش بدن و چار مشکلات اساسی و ریشه ای آینده نباشندپس من نوعی به عنوان یه عضو از این جهان خلقتاولین راهی رو که میتونم خودم ایجاد کنم در این مبحث همون مطالعه و یاد گیری چگونگی استفاده و آموزش استفاده از چنین فناوری و سیستمی هستشچه بسا تو همین بحث خاص اینترنت و پیدا کردن دوستان عزیزم من خیلی چیزها رو یاد گرفتم و تونستم طریقه ی رفتار با والدین خودمو حتی یاد بگیرم که چجوری بفهمن این وسیله ی ارتباطی نه تنها مشکل ساز نیست بلکه خیلی هم میتونه مفید و ارزشمند باشه..حتی میتونم بگم تو این منظر ما از این وسیله میتونیم به عنوان یه راه مشاوره برای حل اختلافات ریشه ای خانواده ها استفاده کنیم و به دوستانمون راهکار بدیم که از چه طریق و با اعمال چه رفتارهایی یه وسیله میتونه تو نظر خیلیها مورد استفاده مفید قرار بگیره و ارزشمند باشه.والدین همیشه نقش اساسی تو تربیت فرزندان دارند و بنیاد خانواده رو تشکیل میدند پس چه بهتر که ما هر کدام به عنوان یه عضو خانواده به اعضای خانواده آگاهی بدیم تا لجبازی رو پیشه ی خودمون بکنیم "این از دیدگاه شخصی"و از دید والدین چه خوبه که همیشه از در دوستی وارد شده تا به حریم شخصی و دل فرزندان راه پیدا کنیم و بتونیم آگاهی ها رو در اختیار فرزندان قرار داده و از خطر های احتمالی دورشون کنیم ..بازم حرف واسه گفتن هست و میشه با طرح مباحث جانبی موضوع رو گسترده تر کرد..بنده رو بابت عجله و کمی و کاستی ها عفو کنید.."فرصت ویرایش نداشتم"با سپاس فراوان

2. 4 کاربر از پست مفید Dorna dordone سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع