سلام به همه ی دوستان و تشکر از مهربان الماس عزیزم که واقعا جا داره از زحمات و حسن انتخابشون تشکر ویژه و خاص داشته باشمبخاطر کمبود زمان نتونستم تا پایان بحث دوستان رو مطالعه کنم اما وظیفه دونستم که دعوت دوست خوبمو جوابگو باشم و تو همین یه رب زمان باقی مونده بنده نظر خودمو بیان کنماز اونجایی که منم جزو یه خانواده هستم و جوان محسوب میشم نظراتمو یا همون مشاهداتمو بیان میکنممتاسفانه امروزه " نه به خاطر پیشرفتها و تعویض وسایل ارتباطات" بلکه به خاطر "عدم درک متقابل از هم" داریم هر روز و هر روز اختلاف و شکافی رو بین اعضای خانواده به ویژه والدین و فرزندان رو مشاهده میکنیم.من همیشه به مبحث جوانان یا خاص تر تربیت فرزندان علاقه داشتم و مطالعات میدانی رو انجام دادم و به دنبال ریشه یابی این اختلافات و حلشون بودمخدا رو شکر میتونم از اینجا یه مبحث و منظری رو باز کنم تا بتونیم ملموستر وسایل ارتباطات امروزی رو درک کنیم "حتی تو همین مورد ریشه یابی و کمرنگ کردن این شکاف و اختلاف نظر اعضای یک خانواده"ما نمیتونیم بحث کلی داشته باشیم و بگیم تاثیرات منفی وسایل ارتباط جمعی باعث ایجاد شکاف تو همین مسیر هستش بلکه از این منظر بهش نگاه کنیم که اگر والدین یا حتی تک تک اعضای خانواده مطالعه و آگاهی در این شمینه داشتند حتی خودشون میتونستند طریقه ی استفاده ی صحیح از همین رسانه ها به ویژه "اینترنت " رو به جوانان و نو نهالانشون آموزش بدن و چار مشکلات اساسی و ریشه ای آینده نباشندپس من نوعی به عنوان یه عضو از این جهان خلقتاولین راهی رو که میتونم خودم ایجاد کنم در این مبحث همون مطالعه و یاد گیری چگونگی استفاده و آموزش استفاده از چنین فناوری و سیستمی هستشچه بسا تو همین بحث خاص اینترنت و پیدا کردن دوستان عزیزم من خیلی چیزها رو یاد گرفتم و تونستم طریقه ی رفتار با والدین خودمو حتی یاد بگیرم که چجوری بفهمن این وسیله ی ارتباطی نه تنها مشکل ساز نیست بلکه خیلی هم میتونه مفید و ارزشمند باشه..حتی میتونم بگم تو این منظر ما از این وسیله میتونیم به عنوان یه راه مشاوره برای حل اختلافات ریشه ای خانواده ها استفاده کنیم و به دوستانمون راهکار بدیم که از چه طریق و با اعمال چه رفتارهایی یه وسیله میتونه تو نظر خیلیها مورد استفاده مفید قرار بگیره و ارزشمند باشه.والدین همیشه نقش اساسی تو تربیت فرزندان دارند و بنیاد خانواده رو تشکیل میدند پس چه بهتر که ما هر کدام به عنوان یه عضو خانواده به اعضای خانواده آگاهی بدیم تا لجبازی رو پیشه ی خودمون بکنیم "این از دیدگاه شخصی"و از دید والدین چه خوبه که همیشه از در دوستی وارد شده تا به حریم شخصی و دل فرزندان راه پیدا کنیم و بتونیم آگاهی ها رو در اختیار فرزندان قرار داده و از خطر های احتمالی دورشون کنیم ..بازم حرف واسه گفتن هست و میشه با طرح مباحث جانبی موضوع رو گسترده تر کرد..بنده رو بابت عجله و کمی و کاستی ها عفو کنید.."فرصت ویرایش نداشتم"با سپاس فراوان
علاقه مندی ها (Bookmarks)