دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 487

موضوع: ..::آشپزخانه نخبگان::..

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    یار قدیمی
    نوشته ها
    5,480
    ارسال تشکر
    7,998
    دریافت تشکر: 20,776
    قدرت امتیاز دهی
    79815
    Array
    Sa.n's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..





    تِرین غذایی است که در ظرف سفالی پخته می شود. می توانید با گوشت سالمون ترینی پر از پنیر و سبزیجات کبابی درست کنید.









    برترین ها: تِرین غذایی است که در ظرف سفالی پخته می شود. می توانید با گوشت سالمون ترینی پر از پنیر و سبزیجات کبابی درست کنید.



    مواد لازم:


    • 2 عدد فلفل قرمز
    • 2 عدد فلفل زرد
    • 2 شاخه مارچوبه (قسمت های چوبی آنها را بکنید)
    • اسپری روغن زیتون
    • 2 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
    • 150 گرم پنیر بز، خرد شده
    • 80 میلی گرم (یک سوم فنجان) خامه
    • 1 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
    • 200 گرم برش سالمون دودی
    • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
    • 1 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک


    دستور تهیه:


    1. فر را بگذارید در مای 200 درجه سلسیوس داغ شود. روی ظرف فر فویل بکشید. فلفل های زرد و قرمز را مخلوط کنید و ته ظرف بریزید. 45 دقیقه کباب کنید تا پوست آنها بالا بیاید. آنها را در ظرف در داری کنار بگذارید تا سرد شوند و پوستشان به راحتی کنده شود. سپس پوست آنها را بکنید و تخم های آنها را جدا کنید.

    2. در این حین، گریل را روی درجه متوسط بگذارید داغ شود. مارچوبه را با اسپری روغن زیتون روغنی کنید. آن را 2 تا 3 دقیقه در گریل بپزید تا نرم شود. سپس آن را در بشقابی بگذارید. سیب زمینی ها را روغنی کنی و 3 دقیقه آنها را گریل کنید تا نرم و طلایی شوند. آنها را هم کنار بگذارید تا سرد شوند.




    3. پنیر بز و خامه را در مولینکس بریزید و هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس شوید و نمک و فلفل به آن بزنید.

    4. داخل قالب کیکی به عمق 6 سانتیمتر، سلفون بکشید و سلفون را از کناره ها بیرون بگذارید. برش های باریک سالمون دودی را ته قالب و روی لبه ها بگذارید به طوریکه کمی همپوشانی داشته باشند و کف قالب و کناره ها را کاملاً بپوشانند. حالا سیب زمینی ها را داخل قالب بچینید. سپس فلفل قرمزها را بگذارید و روی آنها مخلوط پنیر و خامه را بریزید و یکنواخت کنید. مارچوبه ها را روی این مخلوط ردیف کنید. سپس فلفل های زرد را روی آن بچینید و بقیه سیب زمینی ها را بگذارید. حالا برش های سالمون دودی را روی کل آنها برگردانید و محکم کنید. حالا سلفون را روی آن بکشید. جسم سنگینی مانند قوطی رب گوجه روی کل آن بگذارید تا آن را فشرده کند. یک شب داخل یخچال بگذارید بماند تا سرد شود.



    5. حالا ترین را روی تخته آشپزخانه بگذارید. سلفون آن را باز کنید و ترین را به برش های مساوی ببرید و در بشقاب ها بگذارید. در کاسه کوچکی روغن و سرکه بالزامیک را مخلوط کنید و روی ترین بریزید.






    - - - به روز رسانی شده - - -





    ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی صبحانه ای عالی برای روز تعطیلتان است.









    برترین ها: ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی صبحانه ای عالی برای روز تعطیلتان است.



    مواد لازم:


    • 1 عدد بادنجان بزرگ
    • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
    • 2 قاشق چایخوری برگ نعناع، خرد شده و چند برگ برای تزئین
    • 200 گرم پنیر ریکوتا تازه و کم چرب
    • 4 عدد تخم مرغ
    • 6 عدد گوجه فرنگی کوچک، دو نیم شده
    • 2 عدد خیار، دو نیم شده از طول
    • نیم فنجان (حدود 80 گرم) زیتون
    • 1 قاشق چایخوری ادویه دلخواه
    • 100 گرم فتای کم چرب
    • 2 قاشق چایخوری عسل
    • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون


    دستور تهیه:

    1. ماهیتابه یا گریل باربکیو را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بادنجان را از طول به 8 برش باریک ببرید و هر دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته کنید. دو دقیقه هر طرف این برش را کباب کنید تا طلایی شوند. کنار بگذارید تا سرد شوند.

    2. نعناع خرد شده را با ریکوتا مخلوط کنید تا یکنواخت شود و ادویه بزنید. وقتی برش های بادنجان سرد شدند، یک قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را در انتهای یک برش بادنجان بگذارید و بپیچید و محکم کنید. برای بقیه برش ها هم همین کار را بکنید.

    3. تخم مرغ ها را در قابلمه کوچکی بگذارید و آب بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت زیر آن را روی متوسط بگذارید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بجوشد و بعد تخم مرغ ها را درآورید و در آب یخ بیندازید. سپس پوست آنها را بکنید و به دو نیم کنید.

    4. برای سرو آنها، رول های بادنجان، تخم مرغ ها، خیار و زیتون ها را در بشقاب ها تقسیم کنید و روی آنها ادویه (سماق) بپاشید. فتا را ریز ریز کنید و در بشقاب ها بریزید و روی هر کدام عسل هم بریزید. در نهایت با برگ های نعناع بشقاب ها را تزئین کنید و در صورت دلخواه روغن زیتون هم بریزید.


    - - - به روز رسانی شده - - -





    آيا از اضافه وزن خسته شده‌ايد؟ آيا مي‌خواهيد چربي‌هاي اضافه خود را بسوزانيد؟ با چاقي مشكل داريد؟ و... جملات بالا آغازي سخت و دشوار براي يك رژيم غذايي است كه معمولا از خوراك‌هاي نه چندان جذاب تشكيل شده است.






    مجله زندگی ایده آل: آيا از اضافه وزن خسته شده‌ايد؟ آيا مي‌خواهيد چربي‌هاي اضافه خود را بسوزانيد؟ با چاقي مشكل داريد؟ و... جملات بالا آغازي سخت و دشوار براي يك رژيم غذايي است كه معمولا از خوراك‌هاي نه چندان جذاب تشكيل شده است.يك كف دست نان، يك تكه مرغ آبپز، سبزيجات خام و آبپز انواع سالاد بخشي از برنامه غذايي افرادي است كه قصد كاهش وزن دارند. جالب است بدانيد يكي از دلايل شكستن رژيم‌هاي غذايي حجم كم غذا و گرسنگي نيست بلكه جذاب نبودن دستورهاي غذايي و تكراري بودن مواد مصرفي آن است. حال چه مي‌شود اگر همان كف دست نان و 2حبه قند پنير و سبزيجات و سالاد را به صورت يك غذاي جذاب و خوش‌عطر و طعم درآوريد. فقط كافي است كمي همت كنيد و وقت بيشتري را در آشپزخانه بگذرانيد تا دوران رژيم را با لذت بيشتر و دردسر كمتري طي كنيد.



    چه كسي گفته است پيتزا بايد حتما پنير داشته باشد؟ اين رسپي كه لوبيا سفيد آبپز پس از طعم‌دار شدن جايگزين پنير شده است يك پيتزاي سالم و خوشمزه را در برابرتان قرار مي‌دهد. اين پيتزا مي‌تواند علاوه بر سالم بودن يك غذاي كامل و لذيذ براي گياهخواران باشد.

    مواد لازم براي 4 نفر:


    • خمير پيتزا: يك واحد
    • روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
    • سير: يك بوته كوچك
    • پياز كوچك: يك عدد، خلالي ريزشده
    • لوبياسفيد: 120 گرم پخته شده
    • كلم سفيد كوچك: يك عدد، خلالي شده
    • خيار متوسط: يك عدد رنده شده
    • آبليمو: 4 قاشق غذاخوري
    • سويا سس: 2 قاشق غذاخوري
    • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


    روش تهيه:

    1- بوته سير را با 2 قاشق غذاخوري روغن مايع در فويل پيچيده و 20 دقيقه با دماي 200 درجه در طبقه وسط فر كباب كرده، سپس از فر خارج كنيد. حبه‌هاي سير را خارج كرده و به كمك چنگال و همراه با لوبيا سفيد و كمي نمك و فلفل له كنيد.

    2- دو قاشق غذاخوري روغن باقيمانده را در تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را در آن تفت دهيد تا رنگ بگيرد و كمي طلايي شود.

    3- خمير را 2 قسمت كرده و در بشقاب پيتزا پهن كنيد. روي آنها را با قلم‌مو و روغني كه پياز را با آن تفت داده‌ايد كمي چرب كنيد و 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 200 درجه بپزيد تا روي آن طلايي شود سپس آن را از فر خارج كنيد.

    4- در مدتي كه خمير پيتزا در فر است باقي مواد را هم با هم مخلوط كنيد و در دماي محيط بگذاريد تا طعم‌ها با هم مخلوط شود.

    5- بعد از خارج كردن پيتزاها از فر لوبيا سفيد و سير له شده را روي آن پخش كنيد. پياز طلايي را با مواد سالاد مخلوط كرده و مواد را روي پيتزا بدهيد.

    نكات:

    1- دليل اينكه خمير مدت كمتري در فر مي‌ماند آن است كه پيتزا بدون تاپينگ زودتر مي‌پزد.

    2- اگر رژيم غذايي نداريد، مي‌توانيد كمي پنير از هر نوع كه مايليد به پيتزا اضافه كنيد. زمان پخت يا مخلوط با مواد سالاد به سليقه خودتان بستگي دارد.

    3- اضافه كردن كمي كلم بنفش، پيتزا لاد شما را خوش‌رنگ‌تر مي‌‌كند.


    سزار پيتزا لاد

    با آنكه اين دستور غذايي به دليل استفاده از پنير آنقدرها هم رژيمي محسوب نمي‌شود اما همچنان مي‌تواند به عنوان يك خوراك سالم در برنامه غذايي قرار بگيرد. كم كردن مقدار پنير يا استفاده از پنير رژيمي و كم‌نمك از جمله راهكارهاي پيشنهادي است.



    مواد لازم براي 4 نفر:


    • خمير پيتزا: يك واحد
    • نصف سينه مرغ: آبپز، خرد كرده
    • مغز كاهو: يك عدد، خلالي ريز
    • پنير پارمزان: 4 قاشق غذاخوري
    • سير: 2 حبه رنده شده
    • سركه بالزاميك: 6 قاشق غذاخوري
    • روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
    • قارچ: 2 عدد ورقه‌ورقه شده
    • ريحان: چند برگ، خرد شده
    • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم


    روش تهيه:

    1- خمير پيتزا را مانند دستور غذايي در فر بپزيد.

    2- مرغ، كاهو و قارچ را با هم مخلوط كنيد، سپس تركيب بالزاميك، سير رنده شده، روغن زيتون و ريحان ساطوري را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

    3- مواد را روي خمير پخش كرده و پنير را روي آن بدهيد و پيتزا لاد را سرو كنيد.

    نكات:

    1- به سليقه خود مي‌توانيد انواع سالاد را به اين روش سرو كنيد.

    2- بنا به ذائقه يا نوع رژيم غذايي‌تان مي‌توانيد مواد اين غذا را تغيير دهيد.

    3- به جاي روش معمول سرو، مي‌توانيد پيتزا لاد را به جاي برش زدن لوله كرده و مثل ساندويچ سرو كنيد كه براي اين كار بايد خمير را كمتر برشته كنيد.
    " برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "

  2. کاربرانی که از پست مفید Sa.n سپاس کرده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشپزخانه
    توسط *مینا* در انجمن خانه و خانه داری
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 15th April 2009, 06:58 PM
  2. خبر: دفتر نخبگان استان یزد افتتاح می شود
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اجتماعی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 31st December 2008, 11:36 PM
  3. خبر: صداوسيماشبكه‌اي مختص نخبگان ايجادكند
    توسط diamonds55 در انجمن اخبار اکتشافات
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th November 2008, 02:47 PM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 8th October 2008, 03:57 PM
  5. نخبگان و اهمیت وجود نخبگان
    توسط Amir در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 6th September 2008, 06:58 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •