درود
ممنونم از زحمتی که کشیدی
یه نظر شخصی میخوام بدم با توجه به تمام شواهد و قراین و دلایل نا موجه و نه چندان علمی و تایید نشده ی موجود....
من هم مثل شما قبل تر کنجکاو این مسایل ماورا طبیعت بودم پس شرو کردم به مطالعه....
چیزی که رسما موجود بود یکسری داستان و تجربه های افراد مختلف از پرواز ها بود و در موارد اغراق شده ناپدید شدن یک گوردان از ارتش سری آمریکا بود...
خب این قضیه رو خیلی هیجان انگیز میکرد.... چیزی که حتی ابر قدرت ها هم از مقابله باهاش عاجز بودن
خیلی درگیر این مسایل بودم تا اینکه یکی از دبیرهای فیزیک متبحرمون رو پیدا کردم تا با کمک اون مسئله هامو حل کنم....
تا شروع کردم به حرف زدن و جریان رو فهمید حرف قشنگی زد که همیشه همیشه همیشه یادم میمونه....
گفت اول از اینکه هر چیزی رو باور کنی اونو با عقلت و واقعیات موجود بسنج....واقعا به نظرت آمریکا با اوون همه قدرت و توانایی های نظامی و انواع و اقسام بمب های هسته ایی وقتی یک گردانش یک قسمت از زمین محو میشه نمیریزه کل اونجارو با خااااااااااااااااااااک یکسان کنه؟!؟!؟!؟!؟!
ولقعا حرفش قابل تامل بود برام....
آما شاید (شایداااا بعدا کسی خرده نگیره) این شواهد و تجربه ها وجود داره اما برای مصارف ابر قدرت ها ست .جایی که کسی حق ورود به اون رو نداره....این شایعات تا جای ممکن میتونه اونجارو دور از دسترس کنه
چه جوری میشه اون وقت یه اقیانوس رو با خاک یکسان کرد؟ من قبلا کتابی در این زمینه داشتم در این مورد حرفی نزده بود اما مثلث برمودا مثل کشتی فیلادلفیا راز باقی خواهد موند تا روزی که علم بشر تو زمینه مغناطیس پیشرفت کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)