کاربر اخراج شده
من فکر میکردم پسری!!
خب اینم خصوصیت بدیه که دل میبازین الکی!!
سلام استاد
من میگم که مجازی اش مهمه
ولی واقعیتش دردناک و فوق العاده مهم تره
یه کارگروهی!! رو تشکیل بدیم و اون ویژگی های یه پسر بوالهوس و دروغ گو رو چه از لحاظ دینی(که استادش شمائید) چه از لحاظ روانشناسی و حتی نظامی(مطمئنم نظامی هم حرفی برای گفتن داره)
که خواهران هم میهنمان اینگونه خار نشن...
مادر
باید در جهت مقابله با این افراد چه در نت و چه در واقعیت بسیج عمومی!! شکل بگیره!
همین دیگه جنبه...
شاید مشکل اخلاقی!!
دوست آشنا
پسر
آره فکر خوبیه جهت فرهنگ سازی در فضای مجازی.......
شما پسرا بیاین از رذائل اخلاقیتون بگید ما هم که دیگه ناچاریم از فضائلمون حرف میزنیم![]()
ویرایش توسط Helena.M : 14th August 2013 در ساعت 10:28 PM
همکار تالار شیمی عمومی
الن من دقیقا چه شباهتی به پسرا دارم؟
رادیوتروپیست درست میگه
وقتی از 5 سالگی تو گوش بچه ها از جنس مخالفش فقط و فقط یه چیزو میگن
و امکان یه برخورد درست و سازنده رو بین این دو نمیدن
نتیجه اش میشه همین چیزا
نتیجه اش میشه رفتار های ترم اول دانشگاه
نتیجه اش میشه هزارتا چیز دیگه که الان همه نوعش رو میتونید به وضوح در جامعه ببینید.
شاید ....
دوست آشنا
کاربر اخراج شده
تو اکانتم چشم نزاشته بودم که!
بعدشم چه میدونستم!!
حالا ببخشید که با احساسات تک تک دختران میهن بازی شد!!
حکم حکومتی رم که دیگه گرفتیم
بله متاسفانه
البته چون توان ما محدوده! و اون مربوط به سیاست های کلی دولته
ما باید در حد وسع خودمون یه کاری بکنیم که بوالهوسا به راحتی شناسایی بشن و دختران پاک دامن به راحتی دستشونو بخونن و اسیر این گرگان نشن
همکار تالار شیمی عمومی
اقای تیمسار میشه شروع کنید و راه شناختو بگید
ممنونم![]()
کاربر اخراج شده
دوست آشنا
کاربر فعال سایت
سلام
خر کننده ، واژه مناسبی نیست
این آقایون تو دنیای واقعی اعتماد به نفس کمی دارن ، و احتمالا توجهی از طرف خانواده دریافت نکرده اند و تمام اینها به سبک فرزندپروری والددین آنها مربوط میشود
یا حتی ممکن است این افراد متاهلینی باشند که در زندگی زناشویی خود با مشکل مواجه شده اند و برای رفع خلا به این اقدامات دست میزنن
و اینکه این افراد مطمئنا در راستای این اهدافشون تقویت دریافت کردن و این عمل رو در سایتهای دیگه هم ادامه میدن و به نوعی جزو عادات بدشون میشه
در خصوص اختلال ، در کنار این عوامل گاها بعضی افراد به اختلالاتی دچار هستن ... سوءاستفاده های جنسی در محیط مجازی خیلی وسعت داره ، مخصوصا در محیط های چت
شناسایی این افراد و اخراج اونا ، به نوعی طردشون ، باعث کمرنگ کردن این اعمال میشه
خانمها باید به حفظ حریم شخصیشون اهمیت بدن و برای روابط حد و مرز قائل بشن ، وقتی یک طرف قضیه جلوی این افراد وایسه ، مطمئنا طرف مقابل ( اون آقا ) دیگه جرات ادامه
این عمل رو ندارن . باید بدونین که شناخت افراد به سادگی و بادو حرف عاشقانه ممکن نیست
عدم آگاهی و نداشتن اطلاعات کافی و نبود حمایت مناسب از سمت خانواده و جامعه باعث به دام افتادن افراد میشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)