آره منم چادری شدم از قبل از ماه رمضون خوبه حداقل وقتی میری خیابون کمتر میشنوی که بهت شماره بدن و متلک بندازن
آره منم چادری شدم از قبل از ماه رمضون خوبه حداقل وقتی میری خیابون کمتر میشنوی که بهت شماره بدن و متلک بندازن
چادر حافظ یه زن از نگاه نامحرمه
من اول چادری نبودم.دوم دبیرستان دیدم خواهرم و مادرم چادری ن و علاقهمند شدم.وقتی چادر میپوشم احساس بهتری دارم و سعی میکنم دوستان خودم رو هم به این کار تشویق کنم![]()
چرا بعضی از کاربرای اینجا فکر میکنن ما زوری چادری شدیم؟
با وجود گرمای زیاد تابستون من خیلییییییییییییی من راضی م که چادری هستم.چون احساس میکنم بیشتر بمن احترام میگذارن
پس تبلیغ منفی نکنین خواهشا
حجاب داشتن مهم هست ولی خب چادر بهترین حجاب هست و به نظرم چادر خیلی هم ادم رو با شخصیت و سنگین میکنه.حالا میگم هر کسی سلیقه ای داره پس خواهشا مورد تمسخر قرار ندید همدیگه رو که ناراحتی پیش بیاد.هر کسی اختیار داره چادر انتخاب کنه یا جور دیگه .با هر دو تاشم میشه حجاب رو رعایت کرد
تو تابستون امسال با اون گرمای خفه کننده اش توی اتوبوس نشسته بودم.
یه دختر کوچولوی 8-9 ساله هم به خاطر نبود جا دور از مامانش نشسته بود.
دختر کوچولو روسری اش رو خیلی زیبا با رعایت حجاب همراه چادر عربی سرش کرده بود.
خانوم بدحجابی که پیش دختر کوچولو نشسته بود و خودشو باد میزد با افسوس گفت:
"توی این گرما اینا چیه پوشیدی؟"
از دست اجبار این مامان باباهای خشک مقدس..گرمت نمیشه بچه؟
همون لحظه اتوبوس ایستاد و باید پیاده میشدیم
دختر کوچولو گره ی روسری اش رو سفت تر کرد و محکم و با اقتدار گفت:
چرا گرممه... ولی آتیش جهنم از تابستون امسال خیلی خیلی گرم تره...
دختر کوچولو پیاده شد و اون خانم بدحجاب سخت به فکر فرو رفت..
---------------------------------------------------------------------------
سلام تشکر از دوستان که در بحث شرکت کردند
و درباره نظرات مخالف هم دیگر دوستان قضاوت می کنند
خاهشا از این پست نقل قول نزنید
چون فکر نمی کنم جوابی دریافت کنید
با تشکر
من چادری نیستم ولی با این که پوشش بدی ندارم ببخشید که اینو میگم گاهی که نگاه بد مردهارو میبینم میگم کاش چادری بودم
من چادری نیستم اما حجابمو رعایت می کنم.به نظر من میشه چادری نبود و حجاب داشت.
آلزایمر گاهی درد نیست...
درمان است!!
قرآن برای حجاب یه حداقل و یه حداکثر تعیین کرده و هرکس خودش مختار هست که در این مابین یکی رو انتخاب کنه.
مهم نیس که کدام رو از بین حداقل تا حداکثر انتخاب میکنه مهم این است که برا انتخاب خودش دلیل و برهان داشته باشه،مهم اینه که انتخابش از روی آگاهی باشه.
ینی انتخابش بر اساس عقل و منطق باشه.
یکی حداقل رو انتخاب میکنه و یکی حداکثر و یکی حدوسط و... رو انتخاب میکنه. هر کدام از این عزیزان حجاب رو رعایت کرده اند و در پیشگاه خدا سربلند هستن.
بعد از این مورد بحث امنیت داشتن در اجتماع و... مطرح میشه که این بحث در ارتباط با تجربه و دید و بینش شخصی فرد هست.
مانتویی بودن که بد نیس. خب مانتو داشتن نشونه بد بودن حجاب نیس. فکر نکنم کسی حتی به بی حجاب توهین کنه.
هرکسی طبق یه دلایلی پوششی رو برا خودش انتخاب میکنه. بعضی از خانمهای بزرگوار یه کم پایین تر از پوشش حداقل معرفی شده در قرآن رو انتخاب میکنن. بحث و گفتگوهای دوطرفه البته منطقی باعث دریافت نکته نظرات هر تیپی میشه که این خود یه شیوۀ بسیار عالی برا زندگی مسالمت آمیز درکنار هم رو فرآهم میاره.
بعضی از بزرگواران در هر دو قشر زود جبهه گیری میکنن که این خوب نیست. گاهی لازمه که حرفهای همدیگه رو شنید. توی این حرفها نکات بسیار مهمی وجود دارد که اکثر ماها ازش غافلیم. این تبادل نظرات باید طوری زمینه سازی بشه که هر دو فرد واقعا بدونن که دارن تبادل نظر میکنن و بحث نصیحت و ارشاد درکار نیس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)