به نظرم اول طلا بخر ربع سکه بخر یا نقره. نیم سکه بخری اجرت نداره و به نفعت هست ولی اگر زیور الات طلا بخری اجرت داره به ضرر تموم میشه الکی حق اجرت داره.
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
مهم نیس که چقد پول داشته باشی مهم شم اقتصادی داشتن است. ممکنه یکی یه هزار تومنی داشته باشه و بعده یه مدت تبدیل به چند هزار کنه اما یکی پول زیادی داشته باشه و نتونه به نسبت پولش سودی دربیاره.
دوران دانشجویی با دوستم تو پارک مطالعه میکردیم یه پسر بچه ای بود می اومد یه چند دقیقه ای هر روز پیشمون. یه سینی دستش بود که توش تقریبا 10-20 تا بامیه{زولبیه بامیه شیرینی مخصوص کشورمون نه از اون یکی بامیه ها} بود و هر روز کارش فروش بامیه بود. میگف پارسال تابستون پدرم بهم یه هزاری داد و من یه سینی برداشتم و هزار تومن دادم بامیه خریدم و تو دستم هر روز میفروختم که تا پایان تابستون هزار تومن رو تبدیل کردم به 12 هزار تومن.
مبلغ مهم نیس مهم اینه که به نسبت پولت بتونی درآمدزایی کنی یا سود عایدت بشه
اگر پس انداز کردن را بگذاریم کنار و برا خرید دو نوع کالا در نظر بگیریم این دونوع عبارتند از کالای سرمایه ای و کالای مصرفی
افرادی که شم اقتصادی بالایی دارند کالای مصرفی را در مواقع ضروری می خرند و پولشون رو روی کالاهای سرمایه ای سرمایه گذاری میکنند
مثلا شما لباس نیاز ندارین اگه پولتون رو برا تنوع بدین لباس بخرین پولتون رو دادین به یک نوع کالای مصرفی که سودی رو عایدتون نخواهد کرد که در این صورت پس انداز براتون باصرفه تر از خرید کالای مصرفی است هرچند که ارزش پولتون در آینده کم باشه چون با خرید کالای مصرفی دیگر همون اندازه هم پول نخواهید داشت.
اما اگه پولتون رو به کالای سرمایه ای بدین درسته مستهلک خواهد شد اما ازش نهایت استفاده رو کردین و به آینده شما کمک خواهد کرد مثه همون میز یا کتابهای لازم و مورد علاقتون که باعث رشد علمیتون خواهد شد
اگه موارد ضروری برا خرید کالای مصرفی ندارین پولتون رو بخاطر تنوع طلبی یا ... خرج نکنین هرچند کم باشه. سعی کنین کالای سرمایه ای در حد پولتون بخرین اما بهتر از این دو تا سرمایه گذاری است که خرید طلا نمونه ای از این کار است.که هم اصل پولتون حفض میشه و هم سودی عایدتون خواهد شد.
در مجموع به نظر بنده بهترین کار سرمایه گذاری است و گزینه دوم پس انداز و اگه این نشد خرید کالای سرمایه ای و در آخر اگه ضروری بود خرید کالای مصرفی است. البته این مراتب بستگی به شرایط شما داره.تا مجبور نبودین کالای مصرفی نخرین و چنین کالاهایی رو بندازین برعهدۀ پدر بزرگوار. ماهیانه بجای 30 تومن، 40 تومن اگه تونستین پس انداز کنین
بابا کلا بعد 10ماه 400 تومان داره!
اسب خیلی گرونه!
البته خر برای بچه ها جذابیت بیشتری داره!
شیشه و کراک هم خوبه!!نوابغ اقصادی سایت دارن خودشونو بروز میدن. اگه با من کارکنی دو ملیاردر اول کشور خواهیم شد.
در مورد پول هم بگم اگه نمیترسی برو قرص های روانگردان بخر .بشترین سود رو بهت میده. به خصوص شیشه و کراک.
من و تو با هم میریم میفروشیم!!
سلام
یه چیزی یه بار تو یه کتاب میخوندم که برای پس انداز کزدن ، همیشه کمتر از نصف پول وردیتون رو پس انداز کنید،چون اگه بیشتر از نصف پس انداز کنید ،به علت مشکلاتی که پیش میاد هم اون مقداری رو که تا حالا پس انداز کردید رو مصرف میکنید،هم انگیزتون رو برای پس انداز از دست میدید
پس حالا به نظر من
شما از 50 تومن 15 تا 20 تومنش رو پس انداز کنید،اگه در آخر ماه باز پول اضافه اوردید ،بزارید روش
بعدش سعی کنید ورودی پولتون رو بیشتر کنید
مثلا تا زمانی که برید سر کار اصلیتون میتونید به تدریس پایه دبیرستان(تو درسی که مهارت بیشتری دارید)و... بپردازید،اینطوری هرچند کم ولی مقدار پول ورودیتون بیشتر میشه.
در مورد طلا بستگی به خودتون داره،
تو ایران اگه چیزی 100 تومن بره بالا،شاید 1 تومن بیاد پایین ، پس میتونید خرید و فروش کنید(سود بدی هم نداره)
(ببخشید من در هر چیزی اظهار نظر میکنم)
شاید ....
ممنون. نه خواهش میکنم. باید شرکت کنید. تا مشکل حل شه.... چون من جز خودم دوستایی دارم که این مشکل دارن...
واقعا حرف هاتون خوبه
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام داداش.خداییش خوب میحرفی.... ادم میدونه باید چکار کنه... وقتی با مثال میحرفی من بیشتر میفهم
- - - به روز رسانی شده - - -
اتفاقا قصد دارم 200 بزارم اونجا برای خرید یک چجواهر که دوست دارم...اما م به زور پولم جمع کردم با کسی شرزیک نمیشم
![]()
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)