کیک نارگیلی
اگه شماهم عاشق عطر و طعم نارگیل هستید این کیک فوق العاده خوشمزه رو از دست ندید.اگه طبق دستورپیش برید یه کیک خیلی لطیف و پوک وخوش عطرو طعم دارید.
موادلازم:
آرد : 2 لیوان (منظورم از لیوان و پیمونه در همه دستورها همون لیوان دسته دارمعمولیه که همه جا هست )
شیر: یک لیوان (ولرم)
کره : یک لیوان
تخم مرغ : 3 عدد (هم دما با محیط)
شکر: یک و یک سوم لیوان
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
پودرنارگیل : یک لیوان : من حدود یک لیوان و نیم ریختم خوب شد)
اول ازهمه فرو روشن کنید بادرجه 180 درجه داغ شه .قالبو چرب و آردپاشی کنید.و همه موادتون هم دما با محیط باشن.به خصوص اگه تخم مرغها سرد بود بذارید تو آب ولرم چنددقیقه بمونه.کره هم باید حسابی شل شه وگرنه موقع هم زدن اذیت میکنه.حالا تو یه کاسه با دیواره بلند کره و شکرو اول هم بزنید با قاشق بعد شروع کنید با همزن هم بزنید.(که شکر نپاشه بیرون کاسه)وقتی حسابی یکدست شد تخم مرغهارو دونه دونه به مواد اضافه و خوب هم بزنید.بعد کم کم شیرووانیل رو اضافه و مخلوط کنید.حالا همزنو کناربذاریدو با قاشق یا لیسک پودرنارگیل رو و بعدمخلوط آرد و بکینگ پودررو که از الک رد کردید بامواد هم بزنید ودر قالب بریزیدو بعدم بذارید تو فر .زمان پخت تو فرهای مختلف یه کم فرق داره. من 50 دقیقه ای کیکم طلایی شد.نوش جون دوستای خوبم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)