آیات و ادعیه ی مؤثر برای درمان سردرد :
قسمت اول :
ـ سوره ی مبارکه ی قلم را بر شخص مبتلا به سردرد بیاویزند ، درد او ان شاء الله تسکین می یابد .
ـ برای رفع سردرد ، دو رکعت نماز بخوانید و در هر رکعت یک مرتبه سوره ی حمد ، سه مرتبه سوره ی توحید و سه مرتبه آیه ی 4 سوره ی مریم ( رب انی ... ) را بدون '' قال '' قرائت کنید .
ـ سوره ی مبارکه ی سجده را برشخص مبتلا به سردرد ببندند . درد او تسکین خواهد یافت ان شاء الله .
ـ در بعضی از کتب ادعیه و روایات آمده است که تلاوت آیة الکرسی ، هفت مرتبه ، برای تسکین سردرد سودمند است .
ـ به نقل از امام جعفر صادق (ع) : آیات شریفه ی زیر را بنویسند و بر سر فرد مبتلا به سردرد ببندند :
۱) آیات 1 الی 4 سوره ی مریم .
۲) آیه ی 29 سوره ی فتح تا انتهای سوره . (و الذین معه ... )
ـ ابن حنظه : به مولایمان امام محمد باقر (ع) از سردردی که بر من عارض شده بود شکایت کردم . ( آن حضرت ) فرمودند : '' هر ګاه ( سردرد ) بر تو عارض شد بګو : لَوْ کان معهُ آلِهَةُ لَما یَقولونَ اِذاً لابْتغوُا اِلی ذِی العرشِ سَبیلاً . وَ اِذا قیل لَهم تَعالوا الی ما اَنْزَلَ اللهُ وَ الَی الرسولِ رَأیْتَ المُنافِقینَ یَصُدّونَ عَنْکَ صُدوداً .''
ـ از امام محمد باقر (ع) روایت شده است که به جهت تسکین سردرد ، سر را مسح کند ( دست را بر سرکشد ) و هفت مرتبه بګوید :
'' اَعوذُ بِاللهِ الَّذی سَکَنَ لَهُ ما فِی الْبَرِّ و البَحْرِ مَ ما فِی السماواتِ و الارْضِ و هُوَ الَّسمیعُ العَلیمُ . ''
منابع تمامی روایات ذکر شده است اما برای سهولت کار از ذکر کردن آنها خودداری می کنم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)