* روبرت فرزند چندم بود و چه سالی به دنیا آمد؟
او اولین فرزندم بود که 14 اردیبهشت 1345 در بیمارستان سوم شعبان تهران و در منزل پدرم به دنیا آمد؛ اما شوهرم شناسنامه او را از گنبد گرفت.
* شما خانهدار بودید؟
بله.
* چند فرزند دارید؟
یک دختر و دو پسر دارم. دخترم ازدواج کرده و در گنبد زندگی میکند. پسرم آلبرت در امریکا است و روبرت هم که شهید شده است.
* در دوران انقلاب اسلامی، گنبد بودید؟
آن موقع مقطعی در تهران هم بودیم. وقتی که انقلاب شد در منزل پدرم در وحیدیه بودم. در تظاهراتها شرکت میکردیم. بعد هم که انقلاب اسلامی پیروز شد، مردم شیرینی پخش میکردند. ما هم خوشحال بودیم.
* همسرتان هم تهران میآمدند؟
خیر، همسرم گنبد را دوست داشت و کمتر به تهران میآمد.
* در وحیدیه با کسی در ارتباط بودید؟
همسایههای کوچهمان همه فارس بودند. خیلی باهم خوب بودیم. یادم هست در دوران جنگ هم پسر همسایه منزل پدرم شهید شده بود.
* چه شد که روبرت خواست به جبهه برود؟
باید میرفت سربازی. 18 ساله شده بود. گفت همه جوانها میروند من هم میخواهم بروم. اول خودش را معرفی کرده بود و بعد آمد و گفت: «میخواهم بروم جبهه» به او گفتم: «من چطور تحمل کنم دوری تو را؟» بعد پیش خودم گفتم که وظیفهاش است که برود و مخالفتی نکردم چون خیلی از جوانها میرفتند. بعد برای دلگرمی من میگفت: «من قویام، میروم جنگ و پدر عراقیها را درمیآورم».
* در بین هموطنان ارامنه، شهید و جانباز میشناسید؟
بله، در اقوام داریم که یکی از جانبازها چند وقت پیش به رحمت خدا رفت؛ در آرامستان ارامنه که در جاده خاوران است، تعداد زیادی شهید جنگ تحمیلی داریم که برای آنها مراسم میگیریم.
* فکر میکردید که یک روز برای روبرت اتفاقی بیفتد که تا آخر عمرش از او پرستاری کنید؟
در آن دوران این اتفاقات برای خیلیها میافتاد؛ قسمت آدم هر چی باشد، همان میشود.
* در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران شهدای زیادی در تهران تشییع میشد، شما هم در این مراسمها شرکت میکردید؟
وقتی شهدا را میآوردند ما هم در خیابان به استقبال آنها میرفتیم.

نفر نیمه ایستاده روبرت اودیسیان
* روبرت چند وقت در جبهه بود؟
یک سال. پسرم در دوران جنگ در خط مقدم مبارزه میکرد.+↓↓

.gif) 

پاسخ : شهید «روبرت آودیسیان»به لقا الله پیوست
 پاسخ : شهید «روبرت آودیسیان»به لقا الله پیوست

علاقه مندی ها (Bookmarks)