کلا در حاله ای از ابهام قرار داریسلام....سلام حمیرا خانم
خوبی آقا سعید؟ شما خوبی؟؟؟
خانوم بچه ها خوبن؟ خوبن سلام دارن خدمتتون
میبینم که بلخره نشستی رو صندلی...فتنه شما بود دیگه
بازم دیدم همه جمعشون جمعه ولی گلشون کمه بخاطر همین اومدم....اوایلش خیلی داغ بود و آقامهدی سوالاش زیاد بود گفتم یکم دیرتر بیام...
راجع به کنکور نمیپرسم چون خوشم نمیاد
مرسی
چرا این آواتارو انتخاب کردی؟ این یه حالت گیاهی داره خوشم اومد
نظرت راجع به آواتار من چیه؟ خیلی خوشم نمیاد ازش
میگم نظرت راجع به رنگ قرمز چیه؟ حرف نداره
هرکی رنگ قرمزو دوست داره عصبیه؟نه من عصبیم؟؟/ تو چی؟؟؟
قبول داری که سیزده چه عدد مقدسیه؟بله حرف نداره
چجور میشه فرهنگ سازی کرد که مردم دیگه به "سیزده" نگن "نحس"؟ اگه راس میگن سیزده بدر نرن بیرون یا سیزده آبان و سیزده رجب جشن نگیرن بخصوص آبانشو که جرئت ندارن
به طالع بینی اعتقاد داری؟نه اصلا
یه چند تااز خصوصیات افراد متولد آبان رو بگو که بنظرت درسته و با اخلاق خودت جور در میاد؟مصمم، قاطع، با اراده، پر قدرت، محکم و نیرومند
عاطفی، احساساتی، پراحساس
مقتدر، با نفوذ، قوی، جذاب، گیرا، پرشور و پرحرارت
پر شور و شوق و مهیج
جنبه منفی شخصیت متولدین آبان ماه:
غیرتی، خشمگین و غضب آلود
وسواسی و بیاختیار
تودار، پنهان کار، مرموز، لجوج، یک دنده، سرسخت
متفاوت بودن رو دوست داری؟ دوس دارم ولی نمیخوام زیاد متفاوت باشم
اصن متفاوت بودن رو توی چی میبینی؟ چ شخصی با چه مشخصاتی رو تو بهش میگی "متفاوت"؟تفاوت تو مطالب مختلف فرق میکنه
تا حالا آدم عجیب غریب دیدی؟چجوری بود؟عکس العملت چی بوده؟ بستگی به فرقش داره(ببخشیدا ولی این دخترا اینقد حرکات عجیب تو خیابون انجام دادن من موندم)
با آدم فضول باید چیکار کرد؟بزنیم تو سرش کافیه؟ نه باید جوری کنفش کنی نفهمه از کجا خورده
اهل چونه زدن و تخفیف هستی؟ نه زیاد بلد نیستم
منظورت از ______ که تو جواب شاینی جلوی اسم من گذاشته بودی ،چی بود؟ در واژه نمیگنجم؟نه سانسور شدی
توی "جمع" چی هست که به "تنهایی" ترجیحش میدی؟ صحبت و بگو بخندی که هست یا ایجاد میشه؟؟؟
اهل شعر و شاعری هم هستی؟ شاعر مورد علاقت کیه؟ سهراب میخونم بیشتر
فال حافظ میگیری؟بنظرت فالی که میگیری درست درمیاد؟آخه واسه من درسته همیشه؟ من واقعا به حافظ اعتقاد دارم برای من همیشه درست بوده
تا حالا کلاهت رو باد برده؟کلاه خودمو نه ولی کلاه یکی دیگه
و در آخر مث همیشه که از همه میپرسم نظرت رو راجع به من بگو....ولی نه با ___________
چرا که نه؟؟؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)