قربون دستت..... ولی هوشی میدونی چیه؟ این یارو که گفتی خوبه ها همه چیزش......... ولی میگم پسرای حاج منصور بهترن...... نه که فک کنی چون بچه های خواهرمنن میگما.... نه...درسته که کچل اند، دو کلاس بیشتر سواد ندارن،معتادن.
معافی سربازیشون جعلیه... بد اخلاقن.... دست بزن دارن...اما تواین دوره زمونه اینا که مهم نیست.ولی عوضش ....سرکارن...ماشین مدل بالا ....خونه درستو حسابی....همه هم مهندس صداشون میزنن....به این فک کن که دوروز دیگه خواهرت تومحل میشه خانوم مهندس......
همین تو چیت از اونا کمتره...... دیلاق نیستی که هستی .... سربازی نرفتی که رفتی..... سواد نداری که داری.... ولی کو کارت؟؟کوماشینت؟؟؟؟ هنوز پی خر شاسی بلندی.... مردم ماشین شاسی بلندمیگیرن..... حالا امشب با این حاج منصور صحبت کنم .... خواهرم میگه آشنا ماشنا زیاد داره ...... بزار دستتو تو یه جای درستو حسابی بند کنه...... وقتی اومدن نمی خواد هی بگی من سر کارمیرم...سر کارمیرم..... بله میری ولی کلا سرکاری.....به این دوزار ده شاهی که هر برج میزارن کف دستت میگی کار......
پاشو پاشو برو خرید کن به حاج منصور اینام بگو شب بیان ....یادشون نره...... فکر اون یارو روهم برای خواهرت از سرت بیرون کن.......
کجاست این محب چش سفید......... محححححححححببببببببببب........ .. بعد میگه چرا به من میگین چش سفید...... خوب هستی دیگه......
علاقه مندی ها (Bookmarks)