دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مصرف بیش از اندازه ترشی و شورمنجر به بروز سرطان معده می شود

  1. #1
    کاربر جدید
    نوشته ها
    71
    ارسال تشکر
    221
    دریافت تشکر: 252
    قدرت امتیاز دهی
    1090
    Array
    erika35's: جدید63

    پیش فرض مصرف بیش از اندازه ترشی و شورمنجر به بروز سرطان معده می شود





    مصرف بیش از اندازه ترشی و شورمنجر به بروز سرطان معده می شود

    فوق تخصص تحقیقات بزشکی بالینی گفت: مصرف بیش از اندازه ترشی و شورمنجر به بروز سرطان معده می شود، زیرا این بیماری ارتباط تنگاتنگی با نوع رژیم غذایی دریافتی هر فرد دارد.

    به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سرطان معده شایع ترین سرطان در جهان و ایران است و در مردان دو برابر بیشتر از زنان دیده می شود. آمارهای جهانی نیز حاکی از آن است که سرطان معده در کشورهای توسعه یافته درحال کاهش است و برعکس در کشورهای در حال رشد روند رو به افزایشی را دارد.

    درایران بیشترین فراوانی این بیماری در مناطق شمالی کشور مشاهده شده است. براساس گزارش های تایید شده تحقیقات پزشکی رژیم‌ غذایی بیش از 50 درصد در بروز این نوع سرطان موثر است.
    عادات غذایی ایرانی‌ها مصرف غذاهای شور و ترشیجات است که از عوامل خطر ثابت شده برای ابتلا به سرطان معده هستند.


    محققان علوم تغذیه می گویند: مصرف 6-4 گرم نمک در غذای روزانه، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد و کسانی که روزانه 15-12 گرم نمک مصرف می ‌کنند، خطر ابتلای آنها به سرطان چندین برابر می‌ شود. علاوه بر استفاده بی رویه از نمک، مصرف غذاهای سرخ کردنی ، دودی ، آجیل شور ، خیار شور ،ماهی شور ، نوشیدن چای داغ و مصرف زیاد ترشی ها نیز می تواند از عوامل ابتلا به سرطان معده باشد.


    مطالعات نشان می دهند که علاوه بر مصرف نمک، کشیدن سیگار، مصرف الکل، افراط در مصرف غذاهای فرآیند شده، کنسروها و همچنین استفاده ناکافی از میوه ها و سبزیجات خطر بروز سرطان معده را افزایش می دهند.


    ارتباط بین تغذیه و سرطان معده
    مهدی اخبارده فوق تخصص تحقیقات بزشکی بالینی در مورد ارتباط تغدیه و سرطان معده به خبرنگار ایرنا گفت: مصرف زیاد ترشیجات از مهمترین عوامل ابتلا به سرطان معده است، زیرا این مواد غذایی به علت داشتن نمک زیاد و ارتباط این نوع نمک ها با نیتروزامین ها به عنوان عوامل زمینه ساز سرطان مطرح هستند.
    به گفته وی مصرف سیر بدلیل داشتن ماده آلیسین و ویتامین c با دوزmg 1000 می تواند نقش محافظتی در جلوگیری از تبدیل نیترات ها به نیتروزامین ها داشته باشد. نیتریت ها در غذاهای مانده وفست فودها به وفور بافت می شود .

    اخبارده همچنین گفت: مصرف غذاهای کپک زده شده به ویژه کپک های نوع سیاه که اکثرا در لابلای نان ها وغذاهای مانده وجود دارد نیز به علت آزاد کردن موادی بنام آفلاتوکسین می تواند تاثیر منفی درسلسله ساختمان ژنها و سرطانی شدن آنها داشته باشد.


    عضو مرکز تحقیقات بالینی واشنگتن هشدار داد: مصرف الکل نیز به علت خاصیت استرس اکسیدانه ریسک ابتلا به سرطان معده را بالا می برد.


    وی در مورد عوامل دیگر افزایش دهنده خطر بروز این بیماری گفت: تاثیر گوشت قرمز در ایجاد تومور به علت داشتن نیتریت ها وروغن های اشباع شده از نوع ترانس از دیگر عواملی است که منجر به سرطان معده می شود.


    اخبارده از چای سبز وغذاهای حاوی بتاکاروتن و روغن های غیر اشباع به عنوان عوامل پیشگیری دهنده و بعضا درمان کننده این بیماری نام برد.

    فوق تخصص تحقیقات بزشکی بالینی گفت: تحقیقات تازه نشان داده است که مصرف زنجبیل، زردچوبه و دارچین در تخفیف مشکلات بیماران سرطانی موثر است. این مواد به دلیل خاصیت ضد متازتازی که دارد مورد توجه محققان هستند.

    وی ادامه داد: رژیم غذایی نامتعادل به تنهایی می تواند یکی از فاکتورهای مهم در ابتلا افراد به سرطان باشد.


    اخباره ادامه داد: داشتن رژیم غذایی مناسب نه تنها باعث جلوگیری از ابتلا به این سرطان می شود بلکه باعث جلوگیری از ایجاد سرطان در ارتباط با فاکتورهای غیر تغذیه ای ایجادکننده این بیماری مانند فاکتورهای مصرف سیگار، مرور سن زندگی در محیطهای آلوده به فلزات سنگین و درمان زخم معده مستعد تبدیل به تومور نیز می شود .


    فوق تخصص تحقیقات بزشکی بالینی افزود: نگه داشتن سطح سیستم ایمنی بدن در سطح بسیار بالا از طریق تغذیه صحیح در جلوگیری از تبدیل شدن سلول ها به سلول های سرطانی و همچنین درمان مکمل این بیماری با توجه به کاهش عملکرد شیمیایی سلول های سرطانی درکنار وجود سیستم ایمنی قدرتمند بدن حاصل از تغذیه مناسب وکاملا حرفه ای می تواند درطی درمان این بیماری بسیار موثر واقع شود.




  2. 2 کاربر از پست مفید erika35 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 3rd January 2016, 11:40 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 3rd January 2016, 11:28 PM
  3. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11th May 2013, 11:46 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th August 2012, 11:37 AM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 23rd September 2008, 10:26 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •