دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: باید ها و نبایدهای کپی پیست را نام ببرید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    جغرافیا
    ارسال تشکر
    10,055
    دریافت تشکر: 1,555
    قدرت امتیاز دهی
    6636
    Array
    Dorna dordone's: جدید64

پیش فرض پاسخ : باید ها و نبایدهای کپی پیست را نام ببرید

سلام به همهی دوستان عزیز و محترم سایت

بازم سپاس الماس عزیزم از اینکه چنین بحث های زیبایی رو باز میکنید

من با اجازه ی الماس نازنین از همینجا از همه ی دوستان و صاحب نظران دعوت میکنم که این موضوع رو پیگیری کنیم و به نتیجه برسونیم تا شاید خود بنده که یکی از کوچکترین اعضای این سایت هستم یه راهکار زیبا و خوب برای این موضوع پیدا کنم

دوستان هر کدوم نظراتی دادند که به نوبه ی خودش خوب و جالبه اما اینکه هر شخص تنها نظر شخصیش رو بیان کنه بحث رو به یه نتیجه ی خوب نمیرسونه

اصل "کپی پیست" وجود داشته از قدیم الایام و الانم هست

این چیزی نیست که بشه کامل نقضش کرد اما واقعا اصول این استفاده شخصی و عمومی از این قابلیت چیه؟

کپی پیست چیز بدی نیست اما اگر طبق اصول و نکات رعایت شده باشه

همونجوری که خودمون داریم میبینیم تو همین سایت اکثر مطالب کپی پیس میشن و ارسالهای روزمره بیشتر همین مطالب و درج خبر ها و جمع آوری مطالب از سایت های دیگه هستش

اصول بنیادی یک مطلب همونجوری که تو بحث های مطرح شده ی دیگه هم گفته شد هدفی هستش که اون بحث و مطرح کننده ی بحث دنبال میکنه
    بسته به این هدف یه موضوعی از یه پنجره یا دیدگاه باز میشه که اون هم امکان داره که تو مواردی همین "کپی پیس" باعث ایجاد و ادامه دادن اون موضوع باشه

تنها نکاتی که از دید خود بنده باید رعایت بشه و تو مواردی شاید خود بنده هم سهل انگار کرده باشم اینه که منبع موثق ذکر بشه تا دوستان بتونن از صحت مطلب مطلع بشن و بیشتر به موضوع بپردازند
    البته علاوه بر ذکر منبع خود شخص با توجه به اهدافش باید با بیان موضوع و سوالات پیرامونی که از اون مطلب استنباط میکنه یه چالشی رو ایجاد کنه تا دوستان و بزرگواران و کارشناسانی که تو این سایت فعالیت میکنن هم تو بحث مشارکت داشته باشند و نتیجه گیری از هر موضوع بشه تا همون "کپی پیست" حتی اگر به نتیجه قطعی نرسه باعث بشه که فکر کاربران درگیرش باشه و پیگیر مطلب باشند
    من اصلا با "کپی پیست" مخالفتی ندارم اما بحث های بی محتوایی که تنها جهت پر کردن یه مطلب از اون استفاده میشه رو نمیتونم برش صحه ای بذارم

البته موضوعاتی که حتی یکبار توسط فرد ایجاد کننده خونده نشده کاملا مشخص هستند چرا که سرتاسر مشکلات ویرایشی و متناقضات مطلبی رو میشه درش مشاهده کرد!!

علاوه بر این ها و اینکه هر شخص رسالتش رو با تحقیقات جامع و اساسی میتونه تو یه موضوع برسونه بنده به شخصه از متخصصین هم تقاضا دارم که پیگیر مطالب با موضوع تخصصی خودشون باشند و از نظراتشون ما رو بی بهره نگذارند چرا که به قول دوستان همه "علامه دهر نیستن" مخصوصا بنده که بار علمی زیادی ندارم.

نکته ی خوبی که دوست عزیزمون جناب سلیم زاده در زمینه ی حمله به یه گروه خاص متذکر شدن خیلی جالب بود و من هم حرف ایشون رو تایید میکنم و میگم که این تعصبات بیجا گاهی باعث بسته شدن بحث های خوبی هم شده که خود بنده باهاش مواجه شدم

پس چه بهتر اینکه هر موضوع مورد نظر خودمون رو با "حداقل یکبار" مطالعه درج کنیم و هدفمون رو از ایجاد موضوع بیان کنیم تا جا برای بحث در باب موضوع ایجاد بشه"البته با ذکر منبع"

با تشکر از زحمات و توجه همه ی کاربران
    ویرایش توسط Dorna dordone : 4th August 2013 در ساعت 01:27 PM

2. 7 کاربر از پست مفید Dorna dordone سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)