سلام ممنون از تاپیک.
خب به عنوان مدعی دشمن تاپیک های کپی شده فکر می کنم برای مسالمت آمیز کردن این نوع از فعالیت هنجار ها و ناهنجار های نانوشته ای وجود داره.
ببینید بچه ها قطعا همه ما نگاه خودمون رو به موضوع داریم. یکی میگه نیازه یکی میگه ظلمه به تاپیک های دست نویس یکی دیگه هم درج این تاپیک ها رو خدمت به ما میدونه.
بیاید کلاه قاضی گری رو بزاریم زمین و یه 15 دقیقه "بی هنجار" باشیم.
همه ما افراد واقعی هستیم هیچ کسی نمیتونه این موضوع رو انکار کنه.ای کاش تکنولوژی پیشرفته تر از این بود و میتونستیم ارتباطات بهتر و کامل تری با هم داشته باشیم.
اما حالا هم که تکنولوژی پیشرفت نکرده هم مشکلی نیست. آسمون به زمین که نیومده؟ همه در کنار هم داریم فعالیت می کنیم.
دلیل وجودی من و شما در این سایت واقعا چیه؟ یه لحظه فکر کنین لطفا؟ یادمه همین یه هفته بیش تاپیکی با عنوان "فرق بین دختران آمریکایی و ایرانی" درج شده بود که نظر منو به نکاتی جلب کرد.
این که می توان در فضای مجازی "فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، علمی، مدنی و سیاسی انجام داد..." خدایا یعنی شما تک تک کاربران در جامعه می توانید به عنوان یک "فعال" در فضای مجازی خودتون رو معرفی کنید.
وای که چه معامله خوبی و چه فرصت ها و اعتباراتی که از همین چند کلمه میشه دریافت کرد. با همین چند کلمه حرف میتونید ثابت کنین رفت و آمد و فعالیت های شما در این سایت بی معنا نیست و شما وقت تون رو تلف نمی کنین.
بزارید یه مثال بزنم:من عرفان سلیم زاده یک فعال فرهنگی در فضای مجازی هستم و به مدت سه سال در سایت علمی نخبگان جوان در جهت پیشرفت فرهنگ اختراع فعالیت مستمر داشتم.
در این راه 1 اختراع با عنوان مبدل انرژی باد به برق با چرخه رفت و برگشتی را ثبت کردم، تجارب لازمه را جهت مشاوره های مختلف فنی و مهندسی کسب کردم،
دوستان زیادی رو پیدا کردم که هر کدوم از لحاظ توانایی و استعداد واقعا نخبه اند و با نهاد هایی آشنا شدم که کارم رو خیلی تمیز تر و بسیار ساده تر کرده.
بچه ها بیاید فعال فرهنگی،اجتماعی، علمی و محیط زیست و مدنی باشیم نه یه کاربر معمولی که نمیدونه چطور باید به خودش و این سایت خدمت کنه.
در مورد افراد فعال حتما تحقیق کنید ببینید فعالیت در اجتماع اون هم در فضای مجازی چه آداب و رسومی داره و از افراد فعال پیشکسوت در زمینه فعالیت خودتون درست بگیرید اگر هم زنده اند به این سایت دعوت شون کنین.
از بحث دور نشیم.
من با تاپیک های کپی شده ای مشکل دارم که اولا عقیدتی سیاسی باشه حالا چه به نفع نظام و چه به ضرر نظام و دوما ضد اجتماع باشه و به قشر خاصی از مردم حمله کنه.
در هر جامعه ای بحث روشن فکران از عوام جداست اگر شما روشن فکرید یا از روشن فکری دفاع می کنید باید یک اخلاق کاری رو به عنوان شرافت نیت خودتون نشون بدید و اون دوری از خشونت به هر شکل ممکنه آن هست.
فعلا اینا رو داشته باشید تا ادامه بدیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)