مواد لازم برای فلافل:نخود: ۵۰۰ گرم از شب قبل خیس شدهپیاز: ۱ عدد بزرگبیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوریسیر: ۲ حبه در صورت تمایلفلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری (میزان فلفل بسته به ذائقه شما دارد.نمک و زرد چوبه و ادویه کاری: به میزان لازمسیب زمینی آبپز: ۱ عدد کوچک (در صورت تمایل)آرد نخودچی در صورتیکه مواد شل بود( مقداری)
طرز تهیه فلافل :
ابتدا نخود های از شب قبل خیس شده را در صورت تمایل پوست بکنید یا با پوست توی مخلوط کن ریخته و خوب پوره کنید و بعد سیر و پیاز را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، بعد مواد را توی یک کاسه ریخته و ادویه و فلفل قرمز و نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید اگر مواد فلافل کمی شل بود از آرد نخودچی می توانیداستفاده کنید ولی دقت کنید زیاد مواد نباید سفت شود چون تردی خود را از دست می دهد. و در پایان هم از قالب فلافل برای قالب زدن استفاده کنید و در روغن خیلی داغ فلافل ها را سرخ کنید و نوش جان کنید.
نکاتی جهت تهیه فلافل :
بعضی ها در فلافل کمی گوجه خیلی ریز خرد شده هم اضافه می کنند که خوشمزه می شود.
از جعفری خرد شده هم میشود استفاده کرد.
بعضی ها به مواد فلافل تخم مرغ می زنند که به نظر من مزه فلافل به کوکو نزدیک میشه و طعم واقعی فلافل از بین میره.
در صورتیکه آرد نخودچی نداشتید می توانید از آرد سیب زمینی و یا آرد گندم هم استفاده کرد






پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)