
همکار تالار روانشناسی
کلوچه ی ایتالیایی
مواد لازم :
- 3 عدد تخم مرغ
- نصف فنجان آب پرتقال
- یک فنجان شکر
- یک فنجان روغن
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق چای خوری وانیل
- سه و نیم فنجان آرد
- دو قاشق چای خوری بکین پودر
- بادام خرد شده
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، آب پرتقال و شکر را با هم مخلوط کنید . روغن را به آن افزوده و هم بزنید . نمک ، آرد و بکین پودر را نیز به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی خوب هم بزنید . در نهایت وانیل و بادام را نیز به مخلوط بیفزایید . خمیر را به دو قطعه نیم دایره در آورده ، آنها را روی سینی فر بگذارید و به مدت 15 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن آن ها را دو باره به قطعات کوچکتر برش زده و با حرارت 450 درجه فارنهایت بپزید تا دو طرف کلوچه ها قهوه ای شود .
آلزایمر گاهی درد نیست...
درمان است!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.



پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)