ممنونم سلامت باشین فقط اینکه تیمسار من دکتر نیستم
آخه برادر خب توی پادگان!!!!!!!آدم شوخی کنه نتیجش جز این نمیشه!!!
خب شما یه مرخصی بگیرید برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی!
خب دلیلش که هنوز مشخص نشده! میتونست عواملی حساس بودن در این گوش باشه مث همون استخونو و عضلاتو مشکلات گوش داخلی خارجی میانی و اینا که گفته بودم! جدای ازون میتونه واسه این باشه که جهت گوش چپ شما به اون سمت باشهممکنه ممکنه
ولی چرا فقط گوش چپ؟؟
گوش راست این وسط چیکارست پس!
احساس میکنم در حق گوش چپم ظلم شده!
راستی ویزیت پزشک که مجانیه!!! یه سوال دیگه!
کنار نوک انگشتای دست(بین ناخن و گوشته!) گاهی یه گوشت و پوستای زبری در میاد که اذیت میکنه!!
در مورد این و راهکار پیش گیری ازش یه توضیح! بی زحمت!
من خودم از دانشگاه بر میگشتم بعد این سواری ها بین راه گاز میزدن! بعد ماها باید پیاده میشدیم! آی سخت بود!!! از 5 صبح میرفتیم به سمت دانشگاه 9 شب برمیگشتیم! واسه همین همیشه تو ماشین درحال وداع گفتن دار فانی بودیم هممون ! بعد اینا هم البته بخاطر جان خودمون مارو پیاده میکردن تا گاز بزنن!
منم خواب آلود پیاده شدم و یه سمتی واستادم گوش چپم به طرف اون محل گاز زدن میگن چی میگن اونجا بود! که خراب شده بود مسئول اونجا یچی رو اون بالا دست کاری کرد که گاز با شدت خارج شد! و این گوش چپم چنان سوتی کشید که اشکمو اون وسط درآورد! چون به اون سمت بود!
درخصوص پوسته ی کنار ناخن:
میتونه واسه کم شدن چربی پوست ( کراتین ) باشه
اصولا اگه زیاد دست شسته بشه اینطور میشه !
البته خب به هر دلیلی رطوبت و چربی دستتون کم بشه اینطور میشه !
واسه کمبود یسری ویتامین ها هم اینطور میشه! مث آ
باید دستتون رو با کرم های ضد التهاب کرم مرطوب کننده یا گلیسرین چرب و مرطوب نگه دارین ! البته قبلش بشورین بعد خوبه خوب خشک کنین بعد اینا رو بزنین
یا دستکش بپوشین . البته حواستون باشه دستکش میپوشین بهداشت رو خیلی رعایت کنین تا قارچو عفونت و اینا پیش نیاد!
اگر از شوینده ظرف و لباس استفاده میکنین دستکش ظرفشویی بپوشین
آهان یه چیز خیلی مهم اینکه اون پوسته رو به هیچ وجه نکنین! چون بعد میکروب وارد میشه و عفونت میکنه! با ناخن گیر یا قیچی های مخصوص که احتمالا این قیچی رو ندارین اما شاید توی بهداریتون باشه اون رو ببرید! نکنید!
آبو هوا و اینکه مدت زیادی بیرون میمونین و استفاده از اون وسایل سخت.... هم صددرصد باعث تشدیدش میشه!
خود من هم زمانی که رصد میرم بخاطر هوا و اینکه مدت زیادی در معرضش هستیم و اینکه زیادی دستمامون خاکی میشه! و وسایل مدام از زمین برداشته میشه رطوبت و چربی دستم از بین میره و فوری پوسته ی کناری در میاد!
پس باز هم بخاطر شرایطی میتونه باشه که در اون هستین.... چه میکنه این پادگان
خداوند خیر و ثواب روزافزونتان دهد...آمین![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)