با سلام به همه دوستان
و ضمن خیر مقدم به شاینی عزیز از حضور سبزش در این صندلی پر هیجان
خانوم گل میبینم که رکورد داری میزنی ماشالله معلومه طرفدارا زیادن
عذرخواهی میکنم کمی دیر آمدم امیدوارم حمل بر بی توجهی ندونید
قبل از هر چیز میخوام آرزویی بگنم و اون هم اینکه عزیزم الهی مسیر زندگیت سرسبز و گلستانی و رویایی باشه
مثل تصویر زیر
سلام به خانوم الماس پارسی عزیز و بزرگوار!ممنونم که اومدین حضور شما باعث افتخار منه بانو!
برای دعای قشنگتونم ممنون!
حضور مامان رو هم در جمعمون خیر مقدم میگم و از همینجا زیباترین احساسات رو توام با مهربونی نثار زحمات مادرانش میکنم که دختر ی شایسته و مقبول رو به جامعه هدیه کردند آفرین به پدر و مادر مهربانتون امیدوارم همواره خورشید مهربونیشون تو زندگیت تابنده باشه
این سبدگل هم تقدیم میکنم به جمع صمیمی خانواده شما
ممنونم از لطف بی اندازه شما!
خوب بریم سراغ صندلیت
شاینی جان اگر تو فرودگاه باشی و هواپیما اینطوری بیاد طرفت چه عکس العملی داری
خب معلومه جیغ می زنم و فرار می کنم!!!
اگر این کفش رو بخواهی برای یک ماکت تبلیغاتی کارخانه نایک تزیین کنی توضیح بده ببینم میتونی کاری کنی کارخونش در سال سود ش دو برابر بشه ؟؟؟؟؟
کامل برامون تشریح کن
هووووم....خب من اول کفش رو رنگ می کنم!....لژ کفش رو به رنگ خاکستری تیره(تقریبا به رنگ دودی)....
قسمتی که برند نایک روشه رو رنگ گلبهی جیغ و تیکه ای که بند کفش هر روشه به رنگ خاکستری مثل لژ رنگ می کنم...برند نایک رو هم نقره رنگ می کنم.بند رو هم باز خاکستری می کنم.
البته به نظرم اندازه ماکت باید یکم بزرگ تر باشه!
از این ماکت واسه تمام نمایندگی های نایک یا حداقل نمایندگی های بزرگ شهر های بزرگ می فرستم تا
این کفش رو جلوی نمایندگی هاشون نصب کنن تا همه ببینن...برای سود 2 برابرش فکر نکنم این کار زیادم مفید باشه ها!!
ولی خب نگاه هارو که جذب می کنه!!
شاینی جان به این گل پسر قوت قلب بده ببینم جملاتت چطور تاثیر گذار میشه؟؟؟؟؟؟
منتظره ببینش چطوری نگاهت میکنه
ای جااان دلم!!!!!
پهلوون کوچولوی من زود باش تو میتونی!!مامان چشاش پر اشکه و منتظره تا خوشحالش کنی!!ز
ود باش به همه نشون بده که رکورد گینسو می شکونی!!
تو می تونی!!زود باش!!
(فکر کنم بیچاره بدتر نا امید کردم!!)
چرا مادر شوهر ها توفرهنگ ما وزیر دفاع شناخته شدن؟؟؟؟؟؟
قبلا ها اینطور بوده ولی الان که خیلی اوضاع بهتر شده!!
خب اخه وقتی میاد کشوهای اتاق خواب عروس بدبخت رو هم میگرده معلومه وزیر دفاع شناخته میشه دیگه!!!!
هرچند مادرشوهرا و عروسا خودشون باید درک کنن که زندگی میدون جنگ نیست و پیوند زناشویی به معنی به غارت بردن پسر گرامی نیست!!!
لطفا نگو چنین نیست چون جوابت نمیخوام کلیشه ای باشه
نه نمیگم نیست اتفاقا هست ولی نسبت به قدیم یکم بهتر شده!
ببین عروس خانوم رو نگاهاش با آدم حرف میزنه
میتونی بگی تو دل آقا داماد چی میگزره؟؟؟؟؟
عروسه که انگار آمادست تا مادرشوهره برگشت بپره گازش بگیره!!!
ولی داماده خجستس!!!تو دلشم داره به این فکر می کنه که مامانش شام چی گذاشته!!!والله!!!
چرا مادر زن لقب وزیر جنگ داره؟؟؟؟؟؟
چون هر از گاهی یه چیزی میگه...مثلا میخواد اوضاع رو بهتر کنه ها!...می زنه بدتر خواهر شوهر و برادر زن و عروس و داماد و همه رو قاطی می کنه به هم جنگ به پا میکنه!!!
چکار میشه کرد تا از شکاف بین زوج ها و والدین پیشگیری کرد ؟؟؟؟؟
رابطه ها در حد استاندار و تعریف شده صمیمی بشه...حسن نیت دو طرف به هم دیگه ثابت بشه تا مانع کدورت بشه.
در آینده که ازدواج کنی و صاحب فرزندانی بشی
مادر شوهر خوبی میشی یا مادر زن خوبی؟؟؟؟
راستشو بگو
من فکر می کنم مادر زن خیلی خوبی بشم...همین طورم مادر شوهر خوبی!
عمه عزیز تره یا خاله راستشو بگو....
خاله دیگه!!!
مادرت در آینده چطور مادر زنی میشه؟؟؟؟
خیلی مهربون ولی لوسمون نمی کنه!
به نظرت چه جمله هایی رو نباید به مادر شوهر گفت و چرا؟؟؟؟
درمورد مسائل خصوصی نباید بهش چیزی گفت!حتی به مادر زن هم همین طور!مشکلات مال خودم و همسرمه و خودمون باید یاد بگیریم حلشون کنیم!
بدون حضور مادرم یا مادرش!
در مورد خواهرای داماد هم نباید حرفی بزنیم!!
بنده خدا داماد هنگ کرده شاینی جان کاری نداشتی از حالت پاوز درش بیار
باید ری استارتش کنم کلا هنگ کرده بچم!!!
عجب دلی داره عروس خانم تو ای شرایط بحرانی فکر کنم کافی میل میکنه ....
ما خانوما باید همیشه و مخصوصا جلو مادر شوهر خونسردیمونو حفظ کنیم تا بلوا به پا نشه!!!
شما عصبانی میشی چه حالتی داری
پرخور؟
بی اشتها؟
کم اشتها ؟
یا تاثیری رو اشتهات نداره ؟؟؟؟
پرخور!!
اولین باری که برای مامان هدیه ای برای روز مادر تهیه کردی یادته؟؟
چون عشق فردینی بچه ها اینه: کی میشه بزرگ بشم برم با پول تو جیبیم برای مادرم هدیه روز مادر بگیرم
اگر در چنین رویاهایی بودی یادته اولین کادوت چی بود؟؟؟؟؟
فکر می کنم یه بلوز بود بله.
دوست داری مامان بهت چی هدیه بده ؟؟؟؟
لباس!
از تیپ عکسها ی بچگیت راضی هستی؟؟؟؟
بله!
چقدر با مامانت دوستی؟؟؟؟
97%
کدوم کار مادرت رو زیاد موافق نبودی؟؟؟؟؟
آممممم.......یادم نمیاد!
دوست داشتی یک روز جاتو با مامان عوض میکردی؟؟؟؟
نه راستش!!!
اگر جوابت بله هست بگو چه کارهایی میکردی که دوست داشتی مامان برات انجام میداد؟؟؟؟
اگر انشاالله یک روزی بعد از کسب مدارج عالی اکادمیک ازدواج کردی و خدا یک هدیه زیبا بهت میداد به عنوان مادر براش چی کار میکردی؟؟؟؟
هرچی که برای عاقبت بخیریش لازم باشه!!حتی دادن جونم!!
شاینی راستشو بگوبدون حاشیه و لپ گلی شدن
و بدون جملات کلیشه ای
چون همه آرزوهای هر دختری اینه که منتظر آمدن یک شاهزاده سوار بر اسب سپید از جاده های خوشبختیه و نگی غیر از اینه چون نا سلامتی ما هم در شرایط سنی شما بودیم
(البته قابل توجه آقا پسرا گل سایت که چهره هاشون با خوندن جمله بالا این شکلی شده)
عجله نکنید این هم رویای شماست :
( کی میشه بتونم پرنسس زیبای زندگیم رو مثل میهمانی سیندرلا با کفش شیشه ای پیدا کنم ؟؟؟
یعنی ممکنه کفشه پاش بره؟؟؟
خوب شاینی جون بگو منتظریم
یالا یالا زودباش بگو یالا
راستشو بگو یالا
چی بگم؟؟؟بگم دوست دارم چطوری باشه؟؟
والله تو یکی از پست ها پرسیدن گفتم...فکر کنم مال ارگان جان بود...
ولی خب در حالت کلی بگم....دوست دارم عین خودم باشه...ولی یه وری هم باشه که نقص های منو تکمیل کنه...مثل تیه های یه پازل...با هم کامل بشیم...مثل آهنربا باشیم واسه هم...تموم عمر و جون و حتی نفسامونم واسه هم بدیم...برای همدیگه تو هیچ کاری کم نذاریم...اگه مثلا من بدونم عاشق فوتباله به خاطرش منم بشینم کنارش و همه فوتبالارو با ذوق باهاش نگاه کنم(درصورتیکه اصلا فوتبالو دوست ندارم!!)و یا مثلا من عاشق اینم که با هم خرید کنیم و اونم دوست داشته باشه!
اینطوری دیگه...تو سختی ها و مشکلات و حتی بگومگو ها هم از هم ناراحت نشیم چون میدونیم اینا لحظه ایه و ما همون دوتایی هستیم که همدیگه رو دیوونه وار دوست داریم...عوض نشدیم فقط اینجا یکم تحت شرایط خاص عصبانی شدیم...بدونیم که آخرش چند ساعت بعد کنار هم میشینیم و چایی می خوریم و به جر و بحثای چند ساعت قبلمون می خندیم!!
شاینی جان نظرت درباره دیزاین های زیر چیه
البته من از پرده اش خوشم نیومده اولی رو میگم
مبلمانش شیکه و فرشش هم خیلی خوبه!ترکیب چرم و فرش از جنش موی حیوون خیلی شیک و کلاسیکه!
ترکیب رنگ و نور پردازی خونه هم عالیه!!دکور و وس
ایل تزئینیشم با ظرافت انتخاب شده!
ولی به قول شما پرده هاش قشنگ نیست!
اینو دوست ندارم!!
اینم خیلی قشنگه مخصوصا پروانه!!چراغای سقفم خیلی رمانتیکه ولی باید ترکیب رنگش مشکی و قرمز جیگری می شد!اگر نورشم یکم ضعیف تر می شه مکانی کاملا رمانتیک ایجاد می کرد!
معمولا آشپزخونه ها خیلی برای خانمها دارای اهمیته اگر یک زمین هزار متری داشتی و اجازه داشتی 700 متر فضای مفید بسازی
بگو آشپزخونه رو چطوری طرحشو دوست داشتی ؟؟؟؟
چند متری باشه ؟؟؟؟
آشپزخونه خیلی بزرگ!!!15 متر در 20 متر!!شایدم بیشتر!!
از آشپزخونه های جزیره خوشت میاد ؟؟؟؟
خیلی زیاد!!!!
خونه هایی که در طراحی شون از شکستگی یا اختلاف سطح استفاده میشه خوشت میاد؟؟؟
بله قشنگن!!
اگر این تصویر زیر آشپزخونت بود چه تغییراتی در دیزاینش ایجاد میکردی؟؟؟؟
کلا دیزاینشو عوض می کردم!!
رنگ و طرح کابینتا...وسایل آشپزخونه...و حتی نورش!!!
خیلی نورگیرش کمه!!نورگیر آشپزخونه باید در حد یه دیوار کلا شیشه ای باشه!!!
یتیمچه دوست داری؟؟؟؟
شما از کجا میدونید؟
لطفا دستورش رو برامون بنویس
بادمجون و سیب زمینی و پیاز و سیر و گوجه رو به قطعات درشت می بریم...میریزیم تو قابلمه با یه ته استکان آب و 2 قاشقم روغن...میذاری می پزه.
و از خاصیت هاش بگو
غذای سبزیجاتیه دیگه کلی ویتامین داره.
شاینی جان استنباطت رو از تصویر بالا بگو
جون هایی که از سر بی جونی و تسلیم گرسنگی شدن از دست رفتن!!!
شاینی اگر یک همچین دستی به سمتت دراز میشد تا بهش کمک کنی چه کارهایی میکردی؟؟؟
می بردمش یه فروشگاه واسش یه لباس مناسب می خریدم...می بردمش یه رستوران بهش ناهار میدادم...بعدم میبردمش پارک تا تاب بازی کنه.
براشم یه عروسک می خریدم و آخرشم با یکم پول می فرستادمش بره خونشون.ولی بهش می گفتم بزم بهم سر بزنه!
آخه چرا یتیمچه دوست نداری؟؟؟؟؟؟
نکنه مامانم بهتون گفته؟؟ها؟؟
شاینی اگر بورسیه تحصیلی بدون محدودیت داشتی کجا رو برای تحصیلاتت انتخاب میکردی به جز ایران ؟؟چرا؟؟؟
کمبریج...محیطش...استاداش...شه ش همه خوبن!
تا چه مقطعی میخوندی ؟؟؟
ارشد
بعد ادامه تحصیلت چی کار میکردی؟؟؟
زندگی!می رفتم پی علاقه ها و آرزوهام
راستی چند بار برای مورد انظباطی مامان اومده مدرسه البته منظورم بی انظباطی نیست چون اصلا در وجودت نداری منظورم شیطنت هست
اصلا!

)

و بدون جملات کلیشه ای
چون همه آرزوهای هر دختری اینه که منتظر آمدن یک شاهزاده سوار بر اسب سپید از جاده های خوشبختیه و نگی غیر از اینه چون نا سلامتی ما هم در شرایط سنی شما بودیم
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)