گل رز
این دسته گل رز که از سیب و خمیر تهیه میشه برای تزئین شیرینی ها یا کیک ها و حتی غذاها کاربرد داره  و به تنهائی هم بعنوان یک دسر خوشمزه قابل استفاده هست .
مواد لازم :
هر خمیری که در دسترس هست  سیب دو تا سه عددشربت (مقداری آب و شکر)پودر قند برای تزئین 
طرز تهیه :سیب ها را 4 قسمت می کنیم و به برش های نازک می بریم یا وسط سیب را در میاریم بعد اونها را به برشهای نازک تقسیم می کنیم .آب و شکر را روی حرارت میذاریم وقتی که به جوش اومد سیب ها را درون اون می ریزیم تا 5 دقیقه بجوشه و نرم بشه .مقدار شکر به خودمون 
بستگی داره که بخواهیم چقدر سیب شیرین بشه دقیقا مثل درست کردن
 کمپوت میمونه .
وقتی سیب ها پخت اون ها را در آبکش می ریزیم تا آب اضافی اون گرفته بشه ترجیحا باید آب اولیه خیلی کم باشه که زیاد آب باقی نمونه .خمیر که هر خمیری میتونه باشه حتی خمیر پیتزا یا دستورهائی که تو وبلاگ هست را نازک به قطر دو تا سه میل باز می کنیم و به عرض 2 سانت و طول 30 سانت برش می زنیم .روی هر نوار خمیر را مطابق شکل برش های سیب میذاریم کنار هم طوریکه لبه سیب ها که پوست داره به سمت بیرون باشه و یک سانت از خمیر بیرون بزنه .فکر کنم عکس کاملا واضح هست .
نوار خمیر را که سیب روی اون هست را رول می کنیم تا به آخر خمیر برسیم .
رول های سیب را درون ظرف فر که چرب کردیم میذاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار میدیم و بعد چند لحظه گریل را میزنیم که لبه کار کمی طلائی بشه .مقداری این رزها به ظرف می چسبند چون شهد سیب موقع پخت بیرون میزنه .
 اميد وارم خوشتون امده باشه اگر پسنديديد لطفا تشكر كنيد
اميد وارم خوشتون امده باشه اگر پسنديديد لطفا تشكر كنيد 
علاقه مندی ها (Bookmarks)