دوست آشنا
My heart will go onEvery night in my dreams. I see you. I feel youThat is how I know you go onFar across the distance and spaces between USYou have come to show you go onNear. Far. Wherever you areI believe that the heart does go onOnce more. You open the doorAnd you re here in my heartAnd my heart will go on and onLove can touch US one timeAnd last for a lifetimeAnd never let go till we re goneLove was when I loved youOne true time. I hold tooIn my life we ll always go onNear. Far. Wherever you areI believe that the heart does go onOnce more. You open the doorAnd you re here in my heartAnd my heart will go on and onYou re here. There s nothing I fearAnd I know that my heart will go onWell stay forever this wayYou are safe in my heartAnd my heart will go onAnd onقلب من برای تو می تپدهر شب در رویاهایم تو را می بینم و احساس ات می کنمو احساس می کنم تو هم همین احساس را داریدوری، فاصله و فضا بین ماستو تو این را نشان دادی و ثابت کردینزدیک، دور، هر جایی که هستیو من باور می کنم قلب می تواند برای این بتپدیک باره دیگر در را باز کنو دوباره در قلب من باشو قلب من به هیجان خواهد آمد و خوشحال خواهد شدما می توانیم یک باره دیگر عاشق باشیمو این عشق می تواند برای همیشه باشدو تا زمانی که نمردیم نمی گذاریم بمیردعشق زمانی بود که من تو را دوست داشتمدوران صداقت، و من تو را داشتمدر زندگی من، ما همیشه خواهیم تپیدنزدیک، دور، هرجایی که هستیمن باور دارم که قلب هایمان خواهد تپیدیک باره دیگر در را باز کنو تو در قلب من هستیو من از ته قلب خوشحال خواهم شدتو اینجا هستی، و من هیچ ترسی ندارممی دانم قلبم برای این خواهد تپیدما برای همیشه باهم خواهیم بودتو در قلب من در پناه خواهی بودو قلب من برای تو خواهد تپیدو خواهد تپید...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)