تا حالا شده تو خونه بشینید و ببنید گرسنه اید و چیزی تو خونه نیست؟ کسی حوصله اشپزی برای شما نداره؟؟؟ به تاریخچه زیر مراجعه کنید
زردآلو با روغن یکی از غذاهای سنتی و محلی کرمانشاه مخصوصا شهرستان دالاهو و قصرشیرین است
که در اوائل فصل که زردآلو به بازار می آید مصرف دارد و مردم که از این غذا استفاده می کنند بر این
باورند که چون زردآلو طبیعت خنک و سرد دارد موجب شستشوی کامل معده می گردد و سلامتی و نشاط
را برای بدن به ارمغان می آورد

مواد لازم..
مقداری به اندازه دلخوراه زرد آلو
مقداری به اندازه کافی که خودتون دوست دارید..روغن. که البته روغن کرمانشاهی باشه
10000برابر مزه میده.
طریقه درست کردن
میاید اول زرد الو رو هسته هاش در میارید بعد توی یک ظرفی میکوبیدش. بعدش روغن رو جدا در ظرفی میگذارید داغ بشه . وقتی داغ شد اون رو توی ظرف زرد الو میریزد و بهم میزنید.... کار شما تمام شد...
به راحتی برید میل کنید.... به قول ما کردا . بهش میگیم زرد الو رون. یعنی زرد الو روغن
اگر ترش بود.به مقدار خیلی کم شکر روی آن بپاشید سپس در ظرف کشیده و روغن ته تابه را روی
زردآلوها بپاشید و بانان میل کنید
دوست داشتید از تشکر استفاده کنید لطفا...
این غذایی که درست میشه




 
            
            
 
             
	
 پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..
 پاسخ : ..::آشپزخانه نخبگان::..
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول 
			

علاقه مندی ها (Bookmarks)